Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Разликите ?!?!
Автор: Evlampi   
Дата:   09-06-06 07:00

Здравейте, бихте ли ми казали, кои са най фрапантните разлики между Д50 и Д70с на Никон.
Знам, че темата е дъвкана стотици пъти, знам че има и дпревю ... но наскоро бях чел в една от темите тук за това .. в какво е най орязан Д50 спрямо Д70с .. какво най много му липсва и т.н.

Лошото е, че сега темата не излиза в търсене (твърде малко излизат ... защо?!?!) и не мога да я намеря [smilie2]

Ако не ви е свръх досадно бихте ли драснали по 2-3 реда.

Благодарности[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Разликите ?!?!
Автор: asahi   
Дата:   09-06-06 07:30

В DP Review можеш дс ги сравниш директно.

Автор: evlampi   
Дата:   09-06-06 14:01

Айде моля ви се драснете по 2 реда де ... убих се да чета старите теми .. и в 99% от случаите пише , че разликите не са особено съществени ..

Та като за първи DSLR БИВА ЛИ ДА СЕ ВЗЕМЕ Д50 или иманякои важни неща(и кои са те).. които в д50 липсват а в д70 ги има ...

Въобще .. дайте акъл с по няколко думи .. нямам стари стъкла ни за Никон ни за друго .. та туй не бива да е критерии.

Айде творете [smilie25]

Автор: mad_rad   
Дата:   09-06-06 14:09

д50 му е наполовина скоростта на затвора-1/4000 срещу 1/8000 Д70с има изход за свързване на кабелен спусък.

първа  назад  1     всички  напред  последна