Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки без песен..
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   22-12-03 23:51

Отварям "снимка по песен" да видя има ли нещо ново, а то от 12 снимки на страницата, имаше само 1 въобще по българска песен. Вероятно това е от голямата либералност към правилата. Аз още преди конкурса питах, може ли и по чуждестранни ретро-песни, а Жоро каза, че сме българи..и аз реших да си изразявам само националните, а не и интернационални идеи[smile]
Изобщо много стана либерално. Направете нова рубрика за чужди песни или подредба. Сега ще каже някои, че няма да ги класира - голямо чудо...като човек намира по 1 снимка отговаряща на условията.

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки без песен..
Автор: Brummaker   
Дата:   23-12-03 00:04

Нали и без това и от радиото ще имат думата-ще си подберат....

Автор: murnau   
Дата:   23-12-03 00:09

kat ne chetat reglamenta
mobby dick, kude se gubish?? :))

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-12-03 00:24

murnau - привет, тука съм!
Brummaker - те ли ще си подбират, аз като чета през пръсти..
Незнам, мисля, че тези автори имат нужда да направят снимки по други песни, дето си падат, но..и така не може. Като има някакви правила, за всички да са..като ще се свири симфония в ла минор, не може някои да си кара техно.
Добре е, да се помисли за нова галерия, или нещо подобно. И аз бих се включил със снимки по чужди песни, идеино е и това.[beer]

Автор: Brummaker   
Дата:   23-12-03 00:35

Mobby,
то и аз чета през пръсти и така разбрах.Мисля,че Жоро беше казал,че думата ще имат и тези от радиото,така че ;)
Но твоята идея е добра-съгласен! ;)

Автор: r_popov   
Дата:   23-12-03 10:16

Моби, според мен правилата са ясни - конкурса е обявен като "снимка по БЪЛГАРСКА песен", в клипа който се върти по радиото също се анонсира като конкурс по БЪЛГАРСКА песен... никъде не става въпрос за песен изобщо... [smilie11] Мисля, си, че при обявен регламент, той не може да се променя в хода на конкурса, и не може да става въпрос за преценка, дори и от страна на организаторите. Не знам, Жоро да каже. Аз още не съм почнал да снимам, но имам някои идеи и те са по БЪЛГАРСКИ песни, които се вписват в програмната схема на Ретро радио.
Иначе идеята за отделна рубрика за снимки по всякакви песни ми харесва.
[beer]

Автор: sergey   
Дата:   23-12-03 11:02

a, bre, hora do koga e krayniq srok za konkursa, 4e nali...:)

Автор: J0R0   
Дата:   23-12-03 11:12

Ами какво да направя, като хората не четат регламента? Да почна да им трия снимките - не върви. Просто всичко което не отговаря на условията на конкурса - няма да участва, независимо колко точки има.
Останалине ще си спретнем една изложба-купон в НДК и всичко е наред.
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна