Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Serviz za cifrovi aparaty v Burgas.Help!!!
Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   05-06-06 13:54

Moita liubima Practika LuxMedia 4008 izdade ne6to bagaja. Njakakuv problem s zahranvaneto kum bateriite. Ne moga da ja vkliu4a tazi sutrin sus zaredeni baterii. Preporu4aite mi serviz v Burgas. a ako ima predstavitelstvo na Practika - o6te po dobre. Vuprosut mi e seriozen molja da ne si pravite maitapi na tema aparati practika[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Serviz za cifrovi aparaty v Burgas.Help!!!
Автор: meri_an   
Дата:   05-06-06 14:00

Виж в кои магазини продават Practika и попитай там за сервиза.Предполагам,че в Техномаркет или в Технополис има.Успех.

Дата:   05-06-06 14:27

sega ostava i da gi otkria, mersi, po zakona na murfi se razvali v 4ujd grad[smilie2]

Автор: tofo   
Дата:   05-06-06 16:04

Доколкото знам Джуниър 98 си стискат частите и софтуера и само те си ремонтират Практиките и кво беше там друго. И май нямат магазин в Бургас. По принцип ти взимат техниката и се обаждат след няколко дни (Джуниър на Витошка) да ти кажат присъдата. Виж това . Успех![shtrak]

Автор: lacho   
Дата:   05-06-06 21:04

ами не искам да те разочаровам ама в Бургас няма...

Автор: niro   
Дата:   06-06-06 12:24

В "Ритони" продават Практика, но разбрах сервиза си е в Сф [smilie22] Ако ще си за дълго време и апарата не е в гаранция, виж с-за за електроника на "Аш"

Дата:   07-06-06 18:35

Благодаря ви за помощта, но повредата се оказа много лекичка, батерийното устройство на едно от жакчетата се беше изкривило и не правеше добър контакт, само ми създаде малко смут, но сама си го оправих, още преди да стигна до Бургас[thankyou] [thankyou] [thankyou] И поздрави, надявам се до нови срещи на вашата Бургаска сбирка, но не мога да обещавам, защото напоследък ме затисна работа[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна