Автор: navy
Дата: 05-06-06 14:08
Samadhi, това е мой миналогодишен идеен проект, който ми се ще да реализирам.
Тогава идеше реч за доста по-голяма част от крайбрежието, но в момента от Албена на Юг и елементи от Балчик НЕ стават за гледане от морето
Грозна картинка...
Затова ми се бърза, дано тази година намеря сили и време, а ако не съм сам ще е още по-добре, да се наеме някой яхта и да се отснима една групова панорама.
Още, докато е красиво Тюленово откъм морето, и други места...
Не знам дали знаете, ама вчера се засякох с един багер на Болата
Там навътре по блатото има много интересни места и морски кончета големи колкото юмрук, да пукна ку лъжа
Много хора си мислят, че като застанят на скалите на Камен бряг и са видели всичко. От морето е адски красиво... не знам, може би, щото съм морско чадо, но визията е АДСКИ различна и мноооого по внушителна.
Това разбира се не валнува дебелите извънземни туристи, които ще топят лой по шезлонгите на скъпите хотели... те ще зяпат маранята на хоризонта през дебелите си маркови очила...
Ей, НИКОЙ не е показал снимка на Калиакра от морето, досами носа, а е МНОГО красиво Ви казвам, просто много отдавна не съм имал възможността...
Бе ко Ви навивам, аз себе си да накарам га имам време, колко му е, палиш яхтата и газ
|
|