Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 digital lab equipment
Автор: mulforion   
Дата:   04-06-06 22:00

Izwinqwam se predwaritelno ako towa ne e mqstoto, no moje li nqkoi da mi dade informaciq za oborudwane na foto laboratoriq za cifrovi snimki?
Ne moga da namerq ceni na samata mashina i na konsumativite kym neq (hartiq i toneri(mastila)).
Koi sa izgodni otkym konsumativi?

Moga li da izpolzwam byrz cweten lazaren printer za otpechatwaneto na snimkite ili trqwba specializirano oborudwane kato naprimer Fudjifilm Froniter 340, Canon imagePRESS C7000VP, Noritsu DP 410/610?

Отговори на това съобщение
 Re: digital lab equipment
Автор: Блясък   
Дата:   05-06-06 00:18

Canon Pixma IP 4200 (5200) Скоро ще му излязат и заместващи мастила/патрончета. От днес съм притежател на такъв, и аз бая се бях разтърсил преди да купя.

Автор: kadar   
Дата:   05-06-06 10:24

Обясни по точно какво оборуване ти трябва ..!
Искаш дигитална машина за 100 000 Евро или някакво си принтерче за 200 Евро !

И от двете излизат снимки , да знаеш , де...!
И да почерпиш , ей ...[beer] [beer] [beer]

Автор: mulforion   
Дата:   06-06-06 09:03

Ami prawq diplomna rabota [smilie2] i e na tema cifrovo foto studio! Trqwba mi model na mashina i tova kolko konsumativ shte e nujen (kakwi pari), kakwa hartiq...! Tezi modeli, koito sym gi izbroil sa za golemi mashini 400- 800 snimki na chas, no ne mojah da nanerq ceni :(.
Nai-lesno shte mi e ako imah poznat w cifrovo studio i da porazpitam, no ne sym siguren, che wseki shte mi razkaje za towa kak si vadi hlqba :(.

A za cherpeneto nqma problem :) samo rabotata da se swyrshi...

Автор: svilen66   
Дата:   06-06-06 14:14

Мога да ти помогна с информация.
Прати си въпросите(конкретно),какво те интересува .Адреса ми го има в профила

първа  назад  1     всички  напред  последна