Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 pentax vs. olympus - дуракоустойчивост ?
Автор: packo   
Дата:   10-08-04 17:35

Здравейте,
след дълъг избор и разглеждане на ревюта, ето на какво се спрях - pentax optio s30; olympus c360zoom; hp - r707. при избора съществен плюс за мен оказва възможността за клип със звук.
Знам, че на пръв поглед НР са "едни гърди" (или по скоро 2 МР [smilie3] ) напред, но това все пак е съществено при печат над 15Х20 което засега не предвиждам.
Това което не намерих в ревютата на тези апарати, пък е важно за мен е устойчивостта.
Апарата все пак е често с мен и му се случват леки сътресения [smilie5] , въможно е да попадне и в ръцете на невръстни дечица и т.н.
Pentax са доста малки и не знам доколко оптиката им е чувствителна на сътресения ...
За някой от моделите им например четох че едната леща се прибира хоризонтално ...
И така, възможно ли е сравнение на 3те марки по този критерий ?[smilie11]
Благодаря за меннията ви.

Отговори на това съобщение
 Re: pentax vs. olympus - дуракоустойчивост ?
Автор: da_boss   
Дата:   10-08-04 17:40

OT SKORO IZPOLZVAM MOQ OLYMPUS.TOI E IMENNO C-360.MNOGO SUM DOVOLEN.IMA 7 REJIMA NA SNIMANE.5 NASTROIKI ZA BQLOTO.SNIMKITE V PROFILA MI SA PRAVENI S NEGO.A ZA HP,MISLQ CHE NE SA MNOGO DOBRI.USPEH! I DA SE POHVALISH KATO SI ZEMESH APARATCHE!

Автор: asahi   
Дата:   10-08-04 17:47

Шефе, разгледай си клавиатурата да не ти е запецнал CapsLock-a. Виж дали свети зеленото светодиодче, ако си с ПЦ-клавиатура. След точката удряй по някоя шпация. Ако говориш български може и на кирилица да пишеш - тук всички я разбираме. Всичко това ти го пиша, защото постинга ти изглежда грозен и нечетлив. Айде със здраве!

Автор: kiro   
Дата:   10-08-04 17:54

hi
az polzwah izwestno wreme HP, moga da ti kaja che ako si reshil da si kupuwash HP towa e losh ama mnogo losh izbor na 1 mesec mikrofona sdade bagava i se naloji da si go izkupqt obratno (celiq aparat). Drugo pri tqh e che ne mogat neshto da se oprawqt s fokusa? imam kam 1GB snimki s HP i dobrite sa nekolcina. ima i kup drugi drazneshti neshta :)

Автор: packo   
Дата:   10-08-04 18:17

da_boss, kiro, благодаря ви.
asahi, вярно, че постинга му изглежда (забележи - само изглежда ...) грозен и нечетлив, но въпреки пак ми е по-полезен от твоя.
На темата за НР - аз в момента имам тяхно произведение - стар и доста ограничен като възможности модел) и никак не съм доволен от него. Чудех се дали не са си взели поука с новите модели. Едва ли ...

Дата:   10-08-04 18:21

mai sa gi oprawili w 945 ama i cenata sa mu orawili :))

Автор: solo5   
Дата:   10-08-04 18:43

Тук във форума има доста сполучливи снимки с hp735. Ето ти една от тях:

https://photo-forum.net/i/33112

А и за цената си е супер направо. [beer]

Автор: da_boss   
Дата:   11-08-04 00:50

Има и сполучливи снимки с Олимпус С 360.Обещавам вече да пиша само на кирилица.[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Ех...
Автор: GenaDP   
Дата:   11-08-04 01:28

Каква "дуракоустойчивост" те е патила бре?

Както Азимов е казал - с/у глупостта и самите богове са безсилни...

Автор: asahi   
Дата:   11-08-04 09:33

Шефе, [beer]

Дата:   11-08-04 09:54

werno e che i HP mogat da naprawqt hubawa snimka :))

първа  назад  1     всички  напред  последна