Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Батерия за FZ5, Варна, къде???
Автор: wish_mastera   
Дата:   31-05-06 14:37

Здравейте. Дайте малко акъл къде във Варна мога да си купя батерия за FZ5. Изключвам Technopolis и Technomarket, защото цените ми се струват прекалено надути. Батерията от FZ7 съвместима ли е с на FZ5, защото е малко по-оптимизирана и ако става - да търся такава. Така и така питам, ако ми кажете и от къде мога да си купя 1Gb SD карта 133х или 160х на някой що годе прилична марка до 60лв, цена няма да имате. [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Батерия за FZ5, Варна, къде???
Автор: simbon4o   
Дата:   31-05-06 15:47

има един сайт(който е забранен да се азва в този форум) по който си поръчваш от БГ и идва с куриер. По принцип за аксесоари е удобен сайта и няма проблем да си пазариш. Карта ако си от Варна иди в Кагами, Флай системс, Интекс, Вали и виж си харесай нещо. PQI не са лоши, За 97лв 2GB. Имам такава.

Автор: chris73   
Дата:   31-05-06 15:57

Ми аз си купих от павилиона батерия Bower 32 лв, става за ФЗ5 и 20, доволен съм(Не знам как е за Варна)

Публикацията е редактирана (31-05-06 15:58)

Дата:   31-05-06 16:01

Последно като гледах батериите в техномаркета бяха 45лв... Уж оригинална...

Дата:   02-07-06 15:56

Хм, вчера си купих батерия от техномаркет за 43.50. Пише, че е аналог на оригиналната, но влиза с усилие във фотоапарата и с още по-големи в зарядното. Иначе си работи. Въпросът ми е да не вземе да се изкриви някоя пластина от по-силното натискане? Разликата с оригиналната е единствено 1-2мм в щивчетата. Някой да е имал подобен проблем?

Автор: simbon4o   
Дата:   02-07-06 17:33

казах ти вече иди виж в магазина [smilie3]

Автор: sheriff   
Дата:   11-07-06 23:43

Ако не си си купил карта - PQI 150x 1GB - 50лв., от Констант. Пише двойно по-бързо от оригиналната панасонишка.

Автор: zheleff   
Дата:   15-07-06 13:14

Виж на ул. "Драгоман" в горната й част до "М. Луйза" почти срещу "М Тел". Там има магазин за батерии и добре зареден

първа  назад  1     всички  напред  последна