Автор: CYPER
Дата: 28-05-06 18:59
charger, единствената облага, която получих за да снимам там е безплатен вход, а и на всичко отгоре снимките не са обещавани на никого. Най-вероятно ще се качват в една онлайн галерия към един сайт. Никой не ми плаща нищо. По-скоро е за мое удоволствие или да натрупам малко опит. Мислех, че е лесно, ама явно не е.
За скоростите вече ще знам, поне 1/90 мисля ще е добре, но това означава ISO1600 И в някои случаи 32100, което за онлайн галерия с размери да кажем 1200x800 не стои много добре.
PolarBear, мислех да взема статива, ама няма как да спра движенията на моделите Другия ми обектив е 17-85 със стабилизация, ама пък му е много затворена блендата. Преди да започнат да правят шоуто казаха, че не искали да ги снимат със светкавица, защото се разконцетрирвали (разбирам ги). Въпреки, че имаше 2 булки с малки сапунерки, дето постоянно ги светкаха Картата ми е достатъчно голяма (SanDisk Extreme 2GB) - другия път явно ще е на RAW.
Едно ми е чудно - уж докато снимах си пискаше за успешен фокус и на дисплея на апарата си изглеждаха ОК, после като ги скивах у нас се хванах за главата - то една снимка няма като хората (говоря за тия с 50mm f/1.8) Да не би нещо да бъркам в фокусирането?
|
|