Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за избор на статив
Автор: rossko   
Дата:   09-08-04 13:26

Здравейте,
попаднах на следните стативи:
http://get.bg/catalog/index.php?cPath=12_266
заслужават ли си? По специално на моделите от 28 и 33 лв.
(трябва ми за лек апарат)

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за избор на статив
Автор: Brummaker   
Дата:   09-08-04 13:58

айде сега, 30 лв ли ще коментираме... [smilie3]

Автор: rossko   
Дата:   09-08-04 14:06

е че то на парите какво да коментираме? Аз питам за стативите!!!

Автор: Smahi   
Дата:   09-08-04 15:20

otidi si wzemi za 30lw ot nqkyde wtora upotreba statiw moje da popadne6 n dobro predlojenie

Автор: Thor   
Дата:   09-08-04 15:51

20-30-50-100-200лева за статив на ново си е чисто хвърляне на парите през прозореца ,ако можеш да си намериш някой запазен MANFROTO от популяризираните им на втора ръка ще е супер ,статива си е инвестиция както и обективите ,лошият статив няма оправяне ,ако си богат да сменяш стативите когато разбереш че не ти вършат работа ,тогава разбирам ,но лично аз няма как да коментирам стативи които според мен не оправдават съществуването си [smilie2] един съвет опитай се да разбереш за какво се използуват стативите и на какво отговаря един добър статив и какво представлява един не-добър статив ,така сам ще стигнеш до правилното разрешение ....има литература за това из нета ,така няма да си зависим от чуждите мнения ,не казвам да не питаш но ще имаш поглед върху нещата ..

Автор: Gurummx   
Дата:   09-08-04 18:06

ne si kupuvaj bokluci!

vse pak shte zakachash aparat na nego :) nali? :)

ako iskahs da si hvurlish mashinkata na zemjata ... uspeh!

[beer] [shtrak]

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-08-04 22:56

GenaDP продава "стативчета за цифраци" на тънки цени, хубави стативи имат доста хора, питай примерно IVU, той ще те светне на тема стативи (бая е търсил преди да си купи), има хубав и изгодно купен.
Thor, съгласен съм с теб за втората ръка маркови стативи, ама де да си ги намери човек? Дай линкове!
Аз също вече месеци си търся, боря се между портативността/стабилността/цената на предлаганите. Комай няма идеален статив.

Автор: Thor   
Дата:   10-08-04 01:25

значи стоев ,
много е просто при стативите е точно както при фотоапаратите , първо се взима една книжка по фотография в която можеш да прочетеш за значението на стативите при правенето на снимки, когато хубаво разбереш за какво става въпрос , си задаваш въпроса какъв точно статив ти трябва и за какво ще го използуваш за студио ,за планина ,за море ,за снимане на пейзажи,животинки,макро ,детектифска работа и т.н. до тук за краката на статива след това ще се спреш каква глава ти трябва и т.н. докато наистина разбереш точно какво търсиш до тук добре ,според какво ти трябва и каквото смяташ да правиш ще разгледаш какво има на пазара какво се продава и какво съществува като качество/цена ще погледнеш с какви средства разполагаш ще си избереш и от каква фирма/марка статив да си вземеш ,все пак според мене статива за тези които го използуват / а от такова нещо си има нужда/ си е инвестиция и трябва да се гледа на него както и се гледа на обективите някои снимки са просто невъзможни без статив ... според мен като начало хубаво е да се започне с някой евтин статив на MANFROTTO такива се продават за около 180-220US$ и хубаво е да си вземеш една глава по качествена но от евтините за около 60 - 80US$ и си готов ..сега всичко това можеш да си го намериш в добро състояние за около половината на цената на втора ръка ..
http://db.manfrotto.com/product/catlist.php3?sectionid=1&manufid=1
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=35&Submit.x=8&Submit.y=11&shs=&ci=3253&ac=
http://search-desc.ebay.com/manfrotto_Tripods-Monopods_W0QQcatrefZC6QQfromZR2QQsacategoryZ30090QQsocolumnlayoutZ4QQsorecordstoskipZ72QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ2QQsospellrecommendationZ1QQsotextsearchedZ2QQsotrZ2

първа  назад  1     всички  напред  последна