Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за осветление?
Автор: WiShY   
Дата:   27-05-06 10:19

какво осветление ми трябва при макро фотография на отражението на предмет в огледална повърхност? кво ми трябва за да изкарам най-видимо отражението?

Отговори на това съобщение
 Re: за осветление?
Автор: pmartinov   
Дата:   27-05-06 10:34

Трябва ти ОПИТ. . .

Автор: ejko   
Дата:   27-05-06 10:38

абе ти му кажи какво му трябва, за да може да събере опит[smilie5]
Като почнете да праскате такива безмислени отговори и се дразня понякога...! Какъв е смисъла да напишеш този пост, pmartinov??? Питам с уважение, не искам да се карам с теб...!!!
[beer]

Автор: WiShY   
Дата:   27-05-06 10:54

е няма нижда въобще да се карате. аз знам че се иска опит, ама тои става като опитваш неща, които поне малко се доближават до истината. :) просто не мисля,че номера ще стане с вградената светкавица или с обикновена слънчева светлина. за фона ми е ясно, за огледалната повърхност също( дълго време съм се занимавал с стъкла) ама светлината ме интересува..тя прави разликата.

Дата:   27-05-06 10:57

Трябва ти опит с работата с светлината . . .

Опити,питане,опити,питане- докато стане[shtrak]

Автор: ejko   
Дата:   27-05-06 11:01

абе и мен ме интересува..., спокс! А иначе не вярвам да се караме просто ми е интересно! Аз питах по едно време какво осветление да си взема и единствено разбрах, че трябва първо да се науча да снимам без осветление, а после със... и това ми го обясни някъв пич дет не знам какво точно отбираше от фотография, но във профила си праскаше едни пуристически снимки от кофтите! За pmartinov не казвам, че е така..., с него не искам да се карам и без това напоследък само го дърлят за разни тестове, гОркия[smile]

Дата:   27-05-06 11:13

В всеки тест има доволни и недоволни [smilie3]

Тъй като не искам да създавам работа на адвокати рядко качвам кадри в темите и то необработвани такива които мога да прежаля[smilie5]По-добре е в очите на околните да си левак отколкото ГЛУПАК [smilie5]

Тестовете са хубаво нещо ако можеш да четеш м/у редовете[beer]

Публикацията е редактирана (27-05-06 11:43)

първа  назад  1     всички  напред  последна