Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотография ???
Автор: Spartan   
Дата:   26-05-06 20:59

Сега сигурно ще бъда оплют от някои,ако не от болшинството,но ми остава успокоението,че съм казал каквото виждам и мисля.Преброих случайно взети по страници 100 /сто/ теми в нашия форум и ги ситематизирах по тематика.93 от тях се отнасят за хайтек фототехника,4 за това как технически се изпълняват различните жанрове снимки и 3 за фотоизкуство!!!Явно аз хич,ама хич не съм наясно какво е фотография със моето крайно ретроградно схващане,че фотографията е по-скоро творчество,изкуство,изява на талант,вдъхновение и чак след това мегапиксели,режими на снимане,точки и линии на линеен милиметър,баланс на бялото,шумови характеристики и софтуер за редакция.Стоп!Не хуля дигиталките и не възнасям лентите,не оплювам форума.Бройте и сами ще се уверите.Абе ние фотолюбители ли сме или вманячени потребители на свръхнова техника,като компютърните маниаци на ъпгрейда?Ако греша нещо направо ме наругайте,но моля преди това четете и бройте,за да видите че не лъжа![smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Фотография ???
Автор: svetalcho   
Дата:   26-05-06 21:03

ми тука обичаме да си ги мериме...затова е така[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Geri_G   
Дата:   26-05-06 21:10

Музиката се слуша, а фотографията се гледа.
Обикновено си изказвам мнението под снимките, иначе са общи приказки[smilie6]

Автор: samara   
Дата:   26-05-06 21:16

...аз съм технократ [smilie8] , снимките ползвам за проба на фототехниката, филмите за видеотехниката, музиката за аудиотакавата [smilie8] ...[smilie18] [beer] [shtrak] , инженерче, не художник ![smilie21]

Автор: urbangrey   
Дата:   26-05-06 21:32

Не би било лошо форума да бъде разделен, освен главния и "зоната" да има и за "TECH - работи" (техна си работа [smilie7] )
може да стане малко по-чисто... в форума...

Автор: Стоев   
Дата:   26-05-06 21:38

Спартан, трудно се коментира нещо, дето се възприема лично. Сравнението на снимки и оценката им е невъзможно. Тема "как ме кефи кафявото у снимката на ***" се сещаш как ще продължи...
Ако си с Интернет Експлорер или друг браузер, допускащ картинките и банерите у ФотоФорум - сигурно виждаш да ти мигат разни "шарени прозорчета" с цени или знам ли, какво се вижда при теб...
Някъде да виждаш банерче за "творчество,изкуство,изява на талант,вдъхновение"? - Нъцки[smilie3]
Форума е технократски и пазарно ориентиран, Албума е за изкуство и "Мамо, виж мЪ", Базара за търговия и Зоната за отмора и чесане на клавиатурките......[smilie3]

Аре [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: urbangrey   
Дата:   26-05-06 21:49

Стоев - как ни разметка само [smilie7] [smilie3] [smilie24] [smilie18]

Дата:   26-05-06 21:53

...стоев-форевър [smilie24] [smilie5] ...[ezik] [beer] [shtrak]

Автор: nikolayradev   
Дата:   26-05-06 21:56

така си е, и аз искам повече теми за фотография.
за съжаление повечето са технически.
ако може на тия техническите да им направят една зона[smilie5] добре ще е[smilie5]

Дата:   26-05-06 21:56

Може и да бъркам нейде, ама поправете ме де[ezik] [smilie3] [beer]

Автор: nikolayradev   
Дата:   26-05-06 21:59

ей са та прочетох Стоев. ми не бъркаш[smilie5]

Автор: svetalcho   
Дата:   26-05-06 22:01

тц...не бъркаш

Копи/пейст от преминаващото удесно:

Заглавие: Ех, какъв игривец...
От автора: Това става когато сте прекалено... палави...

https://photo-forum.net/static/forum/2017-05/mlgd1835.JPG
https://photo-forum.net/imgs_thumbs/185/x_1148669234_AB.JPG

https://photo-forum.net/imgs/185/x_1148669234_AB.JPG

...прав е разбира се [smilie24] , ...незнам защо, някои хора се вземат твърде насериозно дори в области дето им минават за хоби, тоест забавление [smilie8] ...всъщност, знам [smilie3] ...то си е психология [smilie24] [smilie5] ...[ezik] [beer]

Автор: soleil   
Дата:   26-05-06 22:15

Еми точно от това сериозното взимане на нещата и некъф тъп перфекционизъм и хората се нервят и викат и кряскат вместо да седнат и да пият по бира.Прав е Стоев,само дето не е пуснал патка да му се невиди тогава ще видите две в едно е куатро. То хубаво си е форум и всеки си иде с проблема,хората имат нужда от внимание за това чешат клавиатурите.Един приятел се бе записал даже в някакъв сайт за запознанства и то за какво,само да казва на хората следното изречение : " Ти нямаш си приятели или какво? " Естествено бе с баннато ай пи след има няма седмица ама поне падна смях какви хора сме намирали там.Та и тука същото,хората искат да бъдат видяни,харесване,оценявани и си харесват нещо свързано с еди какво си,но пък са сигурни,че ще бъдат чути и взети под внимание.Та така има хора дето искат техника техника и нищо друго освен техника и влизат в подобни форуми и четат ... други пък се забавляват със снимките си но пък са оплювани за нула време от ентусиасти като мене и тея от моя клан.А и сайта плюс това е обявен със следното : " Този сайт е за вас приятели" . Еми щом е за нас прайм си го както си го искаме с лоши или хубави работи .Културистите и хората на изкуството обикновенно не закисват много по форуми...щото не им е интересно примерно..намират си други начини за забавление ...и та така хора това е дереджето....айде бира за сички ![beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   26-05-06 22:19

пияндур[ezik] [smilie5] [beer]

Дата:   26-05-06 22:26

Стоев чакам още рИпортажа ! Или не бе от теб ,забрайх ...мноо бира мнооо бира изтече от тогава.!

Дата:   26-05-06 22:27

айде желая да не почупите клавиатурити по тая тема...аз отивам да ям! И като се върна някой да ми даде бира ![beer] [beer] [beer] Иначе ще му пожелая успех във фотографията ![shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   26-05-06 22:27

Карай да върви - нали е бира а не е кръв [smilie3] [ezik] [beer]

Автор: plamenp   
Дата:   26-05-06 22:31

[smilie11]

Публикацията е редактирана (26-05-06 22:46)

Публикацията е редактирана (26-05-06 22:46)

Автор: georgipetrov   
Дата:   26-05-06 22:38

То ако искаш да стигнеш до някакъв извод и да споделиш мнение, на което някой друг да обърне внимание трябва да се дискутира на някоя по-математическа тема, т.е. техническа. Теми от рода на "напоследък май жълтото ми е любим цвят" няма да доведат до никъде - много са разтегливи понятията.
И не трябва да се взема нищо толкова на сериозно [ezik] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: GeorgiPetrov   
Дата:   26-05-06 22:49

Може да се направи нова зона "Стоев Фенклуб"![smilie18] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie18]
И да се направи нова емотикона с ухилена ПАТКА!

И soleil добре го е написал[smilie24]

Автор: martinv   
Дата:   26-05-06 23:31

https://photo-forum.net/static/forum/2006-05/dzfz5637.JPG
http://www.gamedev.net/community/contest/ducktiles/duck3.GIF
[shtrak]

Автор: MShte   
Дата:   27-05-06 00:03

Въй, ко го направихте човека, ве !!!!
Ни въй срам !!!!

Пък на мен ми се четат фотографски теми, ма на - то няма. И ми се пишат, ама на ....

Айде [beer] [shtrak] [beer]

Автор: GeorgiPetrov   
Дата:   27-05-06 00:15

Spartan, какво се оплакваш - почвай да пишеш ти нови теми с творческа насоченост. Никой не те спира. [shtrak]

П.П. Обещаваме да не спамим[smilie21]
Наздраве[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна