Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Мнение за Фотоапарат Benq
Автор: Demony   
Дата:   24-05-06 12:53

Здравейте!Решил съм да си вземам фотоапарат който да прави добре снимки и клипове и същевременно да не е на много висока цена!Засега съм се спрял на ето това

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=12_234_370&products_id=16190

Аз много много неразбирам от оптика ии качество но ми се струва че това фотоапаратче не е лошо!Ако може някои да даде по компетентно мнение за този фотоапарат ще съм благодарен![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение за Фотоапарат Benq
Автор: loveforever   
Дата:   24-05-06 13:00

Сам си решаваш ,но според мен не е добър избор. За такива пари можеш да си вземеш някое Канонче дето поне снимки ще прави добре, а има и Олимпуси на добра цена, но Бенк ...[smilie23]

Автор: bokser   
Дата:   24-05-06 13:04

[smilie23]

Автор: Стоев   
Дата:   24-05-06 13:05

Нямат добра слава тази марка....[smilie23]

Автор: solo5   
Дата:   24-05-06 13:10

хич не са му малко парите [smile]
... за тези пари можеш по-добър да вземеш [beer]

Дата:   24-05-06 13:15

ами препоръчайте някакво добро фотоапаратче до 400лв!

а какво ще кажете за това
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=00002293

а и на бенка можете ли да ми кажете по точно какво му е лошо?В смисъл гледам с оптика на пентакс е?!?това май е добре

Автор: Nabis   
Дата:   24-05-06 13:23

грабвай lz2-ката....само в маркета до Хемус я има...демек у сити центъра [smilie3]

Автор: loveforever   
Дата:   24-05-06 13:25

Панасоника става! На Бенка му е лоша марката, а иначе пишеше по темите ,че все още имало в Метро Коника-Минолта Z10 за триста и нещо си лева. Има и добра оптика, прави и прилично клипче:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Konica_Minolta/konicaminolta_dimagez10.asp

Иначе етои това е много хубава оферта за по-малко пари :
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=64100&t=63087&phorum_uriauth=#reply_64100

Дата:   24-05-06 13:38

Панасоника [smilie24]

Автор: soleil   
Дата:   24-05-06 13:49

Аз казвам за толкоз кинти ходи си земи бира...щ е имаш и за пейзажи и за семейни работи ...бе за всичко служи..айде айде БИРИ БИРИ!![beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: dkork   
Дата:   24-05-06 14:19

абе пич недей от техномаркет
.....
за тия парички...трудно нещо мнооого добро...ама вземай директно от ..предстравител [beer]
бенк[smilie23]

Дата:   24-05-06 15:54

Значи бенка въпреки оптиката на пентакс не струва така ли?И само да кажа аз не съм фотограф а ми трябва като ида някаде да си направа хубави снимчици и ако се наложи някое добро клипче?А че панасоника Има по вид на професионален апарат так е но силно се колебая между двата!Бенка прави по хубави клипове но пък е само с 3 пъти оптично увеличение докато панасоника е с 6 пъти оптично увеличение но пък прави по лоши клипове!Пък и бенка е почти два пъти по лек и е с по голям дисплей!

Дата:   24-05-06 16:47

Недей сравнява Бенк-а с Панасоник-а де - Паналайковци се доказаха като добри за парите си, за Бенк хубаво не съм чул досега...[smilie5]

Автор: andio   
Дата:   24-05-06 17:01

пич, продавам си фотоапарата[smilie3] може да хвърлиш едно око:https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=64288&t=64288&phorum_uriauth=
вярно, че не е под 400лв ама все пак е OLYMPUS и го давам с 512мб карта, батерии и калъфче, пък и е като нов. А и за цената може да се разберем[smile]

Публикацията е редактирана (24-05-06 17:03)

Дата:   24-05-06 17:03

ами незнам те бенк май от скоро правят фотоапарати!докато панасоник от доста време!много ми е любопитно какви снимка вадят бенковете защото засега намерих снимки правени само с панасоника докато снимки правени с бенка не открих

Автор: martinv   
Дата:   24-05-06 17:05

Стоев как не си чул добро ???Benq са тънки ...и можеш да се подпреш я секцията я гардероба ...но само толкова :)

Автор: The_Melon   
Дата:   24-05-06 18:49

Panasonic, Panasonic [smilie5]

Дата:   24-05-06 18:53

Аз бих взел Панасоника
... изглежда перфектен за парите си [smilie24]

Дата:   24-05-06 21:57

ами добре да приемем че наистина панасоника е по добър но защо толкова плюете бенк-а?В смисъл какви са му предимставата и недостатъците спрямо панасоника?

Дата:   24-05-06 22:00

Бенковете са яки..даже ги намерих с големината на джобно ножче.Много яки с малко опции ама много помощни на свадби и на излизане с приятели иначе за пейзаж..заеби тия БЕНКОВЕ.Абе хора доверете се на Каноните и стига сте ревали по различни боклуци !

Дата:   24-05-06 22:42

(плюе през рамо да го не среща бенк)

Дата:   24-05-06 23:28

значи въпреки че ще го ползвам за нормални снимки ми препоръчвате панасоника така ли?[smilie24] бенка въпреки че се бях хвърлил на него не струва?!?и въпреки оптиката му на пентакс....

Автор: mars49   
Дата:   24-05-06 23:52

Бягай от бенк! Послушай loveforever! Вземи си Коника-Минолта Z10! Моя син има такъв. Чудесен фотоапарат. Послушай ме, ще ме благославяш.[beer]

Автор: colors   
Дата:   24-05-06 23:53

Приятел,
Аз имам бенк DC5330 и за 2 години се повреди 5 пъти. Съответно като го пратя на ремонт ми го подменяха с нов. И петте повреди бяха различни.
От проблем със софтуера , повреда на матрицата , изгаряне на шутъра, блокиране на обектива, липса на фокус.
След като ми минаха през ръцете 5 броя се убедих, че имат и множество фабрични дефекти за които не ми се говори. Цветовете му са ужасни, а звука от клипа е невъзможен за слушане. Според мен (потърпевш на марката БЕНК) замисли се за Панасоника :)

Дата:   24-05-06 23:59

Хахахаха colors,ама и ти си го ударил на късмет !

първа  назад  1  2     всички  напред  последна