Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 размисли....:)
Автор: sun_sweet   
Дата:   24-05-06 00:35

май напоследък във форума се пускат снимки за критика....не съм против критиката но няма ли други места кядето да критикуваме или да ни критикуват...например в профилите ни!?!ами ако греша нека всички си пускаме снимките тук за критика ако понасяте на критика :) е те и хората са прави за това че си пускат снимките тук,защото малко са хората които казват какво точно им харесва или не...на точното място т.е. в профилите ...например аз имам няколко снимки но много са малко хората които ме критекуват а повяряайте има за критекуване :) а тук ако си пусна снимка сигурно всички ще се изредят или почти всички да ме критекуват....след дълги размисли искам да попитам тук ли да си пускам снимките?

Отговори на това съобщение
 Re: размисли....:)
Автор: navy   
Дата:   24-05-06 00:36

Хората усетиха тарикатлъка...

А и по тозиначин биват забелязани [smilie7]

Дата:   24-05-06 00:37

доста се повтарям по-горе за което извинявайте [beer]

Автор: nsirakov   
Дата:   24-05-06 00:37

Закъснял си с една година и половина да се регистрираш за да получиш конструктивна критика... това беше практика преди този период от време... сега тези, от които можеше да се научи нещо мълчат... било поради недостиг на време било поради други причини... уви...

Дата:   24-05-06 00:41

да може би сте прави но тук не сме да печелим пари или нещо такова а за удоволствие поне така си мисля ....и естествено да научим нещо ние незнаещите :) мисля че има доста такива като мен на които им се иска да научат нещо но кагете има ли друг начин освен да си пуснеш снимката във форума ?

Дата:   24-05-06 00:43

има.. наричат го курсове за начинаещи...

Дата:   24-05-06 00:46

да [beer] има и книжки [smilie7]

Автор: darksorrow   
Дата:   24-05-06 00:47

nsirakov, не мисля, че са нито задължителни, нито особено необходими. реално погледнато, човек може да научи всичко (техническо!) от вкъщи, ползата по-скоро е от контакт и разни чалъми...

но всъщност най-доброто е гледане на добри фотки и снимане...

най-рейтинговата снимка на автора (и то от рейтинг Б) има много гадна компресия, и това беше първото, което ми се наби на очи. изобщо, снимките като качество хич не са добре...
дерзай.

Дата:   24-05-06 00:51

Тъмна скръб - съгласен съм изцяло с теб - колкото малко научих за фотографията го научих тук, от личен контакт (но преди година и половина)

тогава стартирах с тази снимка

https://photo-forum.net/static/forum/2006-05/gmen6889.JPG
http://nsirakov.com/temp/paraklis.jpg

както е виждаш барабар с датата и бях учуден как може никой да не е харесва... интересно ми е ако е пусна сега какви коментари ще има (ако има) но тогава под тази снимка имаше КОНСТРУКТИВНА критика от хора, които в момента оглавяват Реитинг Б.... мдааа... доброто старо време ;)

така че... каквото и да мислим - действителността е такава, каквато е...

ЕДИТ - по датата виждам че са минали вече 2 години и малко отгоре... еех как лети времето :)

Публикацията е редактирана (24-05-06 00:53)

Автор: Стоев   
Дата:   24-05-06 00:51

най-доброто са сБирките в чевъртък...[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: darksorrow   
Дата:   24-05-06 00:55

nsirakov, виждал съм ти я тая [smilie24] винаги съм имал усещането, че е снимана от ръбат камък някакъв...

нейсе... трябва някой път да взема да мина на такваз сБирка, ма чак през лятото ще има време, май.. [smilie2]

Дата:   24-05-06 00:56

от покрива на колата ми, без статив :)

Автор: Стоев   
Дата:   24-05-06 01:13

(кат чуе за статив се кръсти и плюе през рамо)

първа  назад  1     всички  напред  последна