Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос?
Автор: crew   
Дата:   21-05-06 20:56

Колко време трябва да се зарежда батерията първия път? В ръководството ми пише час и половина, нo продавача казал, че трябвало доста повече време първия път. И сега не знам какво да правя. Фотоапарата е Canon digital IXUS 60, а батерията Battery pack NB-4L 3.7V 760mAh. Моля ако някой знае да ме посъветва. Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос?
Автор: asahi   
Дата:   21-05-06 20:58

16 часа с оригиналното зарядно. Нарича се формоване на батерията (заряда). После докато зарядното индицира край на процеса.

Автор: CYPER   
Дата:   21-05-06 20:59

Аз съм чел, че литиево-йонните не трябва да се зареждат дълго време първия път. Просто зареждаш там за 1-2 часа, ръгаш в апарата и снимаш [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: crew   
Дата:   21-05-06 21:01

Лол, мерси много за светкавичния отговор!:")

Автор: sen_kn   
Дата:   21-05-06 21:04

да ма незнаеш колко време са били в склада и с това първо зареждане батерията се възбужда и спесттяваш малки главоболия слет извесно време

Автор: Wildkid   
Дата:   21-05-06 21:05

Бе сложи я тая нощ цялата да се зарежда - и без това няма да снимаш, докато спиш [smilie5] ! Тъкмо да ти е мирна главата....

Автор: JarJar_   
Дата:   21-05-06 21:05

Парвият път винаги трябва да е повече от по-принцип нормалното време за зареждане. asahi ти е отговорил.

Автор: Airborne   
Дата:   21-05-06 21:14

последните три фото апарата (и няколко GSM-a), който си купих са литиеви батерии и батериите бяха заредени догоре. в днешно време, както двигателите на колите, така и батериите се разработват преди да се продадат, за да спестят ядове на нетърпеливите потребители.

Автор: sen_kn   
Дата:   21-05-06 21:17

по скоро ги зареждат в магазините за демонстрация на потенциалния купувач[smile] но като поискащ апарат и ли фотоапарат които не е на витрината, а в склада дали ще е заредена батерията?[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна