Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лични впечатления от Сони W30,50 или W7?
Автор: mitko-pitko   
Дата:   19-05-06 16:21

Здравейте,
Както видях има много изписано по въпроса за избор на аматьорски апарати в този ценови клас. Насочил съм се към Сони. Мисля да си щракам с фотоапарата (приятели, семейството, като ходя за риба...). Та питането е дали някой има лични впечатления за апаратите от W серията. Четох ревюта ... за сравнително висок шум при слаба светлина, изкривявания тип възглавница в ъглите и т.н. Интересува ме как се държи на практика, литиевата батерия на Wxx апаратите колко издържа, дали не е подобре да си взема от Wx серията апарат (пише, че е с АА батерии). Просто лични впечатления ...
Благодаря за съдействието.

Публикацията е редактирана (19-05-06 16:23)

Отговори на това съобщение
 Re: Лични впечатления от Сони W30,50 или W7?
Автор: GT   
Дата:   19-05-06 17:45

Ами взимай и се не бой :) Аз снимам с SONY DSC W30 от един месец. За тази цена апаратчето е с прекрасни качества .. хубава картина която почти не се нуждае от sharp при обработката, прекрасно цветопредаване, ниска консумация на ток и батерията издържа много ако снимаш нормално ... със светкавица разбира се дърпа по-силно, макро от 2 см. малък е и го носиш в джоба без проблеми, 2'' дисплей. С две думи много му се радвам и штракам здраво с него. Адинственният недостатък за мен е липсата на ръчни настройки. В другия форум в моя профил можеш да видиш последните 3 снимки са правени с него. Успех.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна