Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 cena za CANON ixus 500
Автор: ani_3891   
Дата:   19-05-06 10:33

Zdraveite,
nqkoi moje li da mi kaje kak vurvi cenata na CANON ixus 500 vtora upotreba? Eto i link s xarakteristikata mu:
http://66.249.93.104/search?q=cache:BwY-LIM150EJ:best.a.netbg.com/stock.asp%3Fcat_id%3D395%26id%3D857+ixus500&hl=bg&gl=bg&ct=clnk&cd=3&lr=lang_bg

Отговори на това съобщение
 Re: cena za CANON ixus 500
Автор: g06ky   
Дата:   19-05-06 10:41

Аз имам точно такъв Канон,но за втора употреба си нямам на представа за какво става въпрос като цена [smilie8] Но апаратчето е супер,зависи какви амбиций имаш разбира се де,за любителска дейност е страхотен [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   19-05-06 10:46

Пиши на кирилица - по-възпитано е.

Цената зависи от състоянието, кадрите, остатъчната гаранция.

Като цяло много здрав апарат - имам го за джобна употреба. Недостатък е бавния автофокус, липсата на ръчни настройки и малкия дисплей - неща, които по-съвременните апаратчета ги имат. Корпусът обаче е железен и картинката е много добра.

Под 300 лева не си заслужава да го продаваш.
Над 600 не си залужава да го купуваш.

Автор: ani_3891   
Дата:   19-05-06 10:59

Благодаря за отговорите [smilie3]. Аз го имам този апарат и съм страшно доволна от него, но сега съм си харесала ixus 65 и се чудя да ли си заслужава да го сменям. За това исках да знам на каква цена мога да продам моя. И освен това някои има ли мнение за ixus 65:
http://cantek.icb.bg/index.php?page=products&id=1264

Автор: asahi   
Дата:   19-05-06 11:20

Няма сериозен смисъл да сменяш сапунерка със сапунерка. От това снимките не стават по-хубави - само усещането от снимането е различно.

първа  назад  1     всички  напред  последна