Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung Lens MAXIMA 20
Автор: Calisto   
Дата:   05-08-04 23:15

Zdravei te na vsi4ki mn se izvinqvam za tozi vupros no koq e nai podhodqshtata marka lenta za tazi barakuda:) Nqkoi znaeli ? Predvaritelni blagodarnosti

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung Lens MAXIMA 20
Автор: boni   
Дата:   06-08-04 09:33

[smilie18] Kakvato lenta slojish [smilie10]
Nai dobre za P&S cameri lenatat da malko po chuvstvitelna ,zashtoto obektivite ne sa mnogo svetosilni .Znachi pone 200ISO,moje i 400ISO.
Za slunchevo vreme moje i 100ISO.

Дата:   06-08-04 23:15

Blagodarq ti Boni :)!!!Az ne sum mn zapsnat https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif
https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif
A za 4erno beli snimki na sushtiq fotoaparat mojesh li da mi kajesh neshto:)?10x predvaritelno:)!

Автор: boni   
Дата:   06-08-04 23:22

Ami na vseki aparat mojesh da slojish cherno-biala lenta,niama problem:))

Дата:   06-08-04 23:27

Ok 10x mn si mil:)!Nadqvam se ne se draznish ot tupi4kite mi vuprosi ama sum ako na4inaesht:) Daje dneska mi donesaha ot books.bg tazi kniga deto q reklamirat po saitovete"Tainite na fotografiqta-ve4e moga da snimam "dali se precakah 4e si q vzeh ili....?I sum otvoren ot kum vsqkakvi suveti molqte pomagai [smilie25] [smilie25] [cool] undefined

Публикацията е редактирана (06-08-04 23:38)

Дата:   07-08-04 23:37

Boni a kak stoi vuprosa s proqvqva ne to i izkaraneto na snimkite s 4erno blqlata lenta poneje pitah v nqkolko foto atelieta i mi kazaha 4e e dosta slojno ?[smilie11] V domashni usloviq mn li e trudno za na4inaesht?[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна