Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Грозни снимки
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   14-05-06 15:31

Не вярвам, да Ви платят нещо, но поне ще Ви направят популярни.[smilie18]
ТВ скат събира такива снимки на ВиП личности, за показване.[smilie8]
За да не се объркат някои хора, ако искат да пращат, първо да изгледат едно такова предаване - неделя, преди малко.[smilie3]
Чалгата крещи - дръще чалгата. Предаване, в което една лилипутка с вид на катапултирал пилот, и почти толко мустаката и потрошена... обяснява колко са грозни и противни разни...обикновено прочути хора - добри и лоши.
Предаване, в което кофтито евтина операторска и фотографска некадърност се афишира, и недостатъците се прехвърлят върху модела - които нито ги е молил да го снимат, нито ги вижда.
Предаване, което така би отвратило народонаселението от насочващи срещу него обектив - и с право.[smilie25]
Предаване , което работи за трансформацията на некадърност в слава...за сметка на фотографията (в елитарния и вид..би трябвало вече да казвам)
В него можете да видите бръчките на "101 гадешната пропаднала бабичка Лили", циците на г-ца Х, мустаците на водеща Y, двувековното палто на Къци, докато си купувал зеле от супермаркета, щот бил циция. г-а Z пък нямала пари и си преливала уиски от чашата на Део, който пък бил хомо щото се целунал с Д2, трета била циганка а се пънела към Европа ....четвърти мангал пък се опитал да пее по Бочели, пети пък имал кариес на 5-и горе дясно - докато пеел....и какво ли не, разказано Ви с един гнусничък тон.
Уви, дано тия навлеци не се навлекът и на концерта на Бочели в НДК дето скоро се задава, защото току виж установят, че е кьорав [smilie2]
сигнално жълто - скат ТВ
ТВ-то, което за пореден път седнало да ме учи на БЪЛГАРСКОТО - добре го прави.[smilie18]
Карате все повече да се чустваш като емигрант в собствената си страна [smilie5]
Успех.[smilie24]

А сега някакво 30 годишно келеме за пореден път пък ми обяснява извращенията на комунизъма, опа..за честния млад син на бг село Кочо честименски, пострадал от милиционерите.
Чакам безплатното фолк-етно, и поредната Атакааааа....няма да я дочакам, щото изхвърчам навън - догади ми се вече [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Грозни снимки
Автор: miroslava   
Дата:   14-05-06 15:40

Българийоооо, Българийо!!!...

Автор: Airborne   
Дата:   14-05-06 15:42

и тоя нещо го хапе[smilie11]

Дата:   14-05-06 15:47

Airborne
опитвам се да съм ти полезен.
виж, тука сигурно има адрес за пращане.
google adres

Автор: maddam111   
Дата:   14-05-06 15:48

защо изобщо я гледате тая ГНУСНА телевизия...[smilie8] в тоя Канал са се прькнали само луди, които обсьждат други луди и или просто подстрекават малоумниците, които ги гледат с отворена уста! [smilie23]

Дата:   14-05-06 15:53

maddam111
щото си щраках дистанционното, да видя новините от турнира...дали Топалката не го е набил оня френкки аматьор [smilie5]

Автор: helix   
Дата:   14-05-06 15:58

По скат дават или филми на ужасите (албенчето, говорителките от новините) или хумористични предавания (размисли и страсти, сите българи заедно)! Това си е пенсионерски клуб на зависливите и неспособните.

Автор: maddam111   
Дата:   14-05-06 15:59

варненска ли беше ? [smilie11]

Автор: carl_cox   
Дата:   14-05-06 16:02

mobby_dick нещо не ти разбарх възмущението - самото естество на предаването е такова...

като не ти харесва (аз също не го приветствам)-просто сменяш канала....

...нима безумните бълвочи на ГОЛОГЛАВИЯТ "ШОУМЕН Славчо" са много естетически издържани???

... или може би неповторимото по своята тъпота "БИГ-ВИП-ЦИГ" БРАДЪР ?

Дата:   14-05-06 16:05

carl_cox
Да, всичко дето изброи е тъпота.
Но ми се натрапва на вниманието...а отговора ми е рефлекция...нищо не ми струва, имам право, нали. [smilie5]
Масмедиите търсят зрители и ги инфо такива рефлекции - върша им услуга, освен това вероятно подпомагам в изявите им тези, дето искат да участват [smilie25]

Автор: Birqnka   
Дата:   14-05-06 16:41

Уаууу прослувото Албенче имах "честа" да видя и от близо (очи в очи), леУле - маУле не ви я препоръчвам :)))
Толкова грим по лице не съм виждала да се лее, леене до напукване на лицето от пудра и разните му мазилца [smilie18] , за стайлинга и на живо също няма да споменям

Моби, свиркай си, нека се излагат публично...всъщност има ли публика за тази телевизия? [smilie18] [smilie18] :)))

Автор: n1x0n   
Дата:   14-05-06 17:02

една лилипутка с вид на катапултирал пилот, и почти толко мустаката и потрошена...

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: samara   
Дата:   14-05-06 21:01

...ех, двамата сте за едно заведение [smilie8] ...съвсем наблизо ( Раднево ) дето скоро му давах гума за покриване [smilie8] ...мацето 111, ако си самотна [smilie3] ...[smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-05-06 22:07

Явно заболяването е навлязло в последна фаза ...[smilie10]

Автор: Стоев   
Дата:   14-05-06 22:19

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer]