Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 предложение
Автор: sunny_s   
Дата:   13-05-06 19:27

Мисля, че би било доста удобно да има бутонче под снимките за "следваща снимка". Преди мисля, че имаше но не знам каква беше причината да се махне. Предпочитам като увелича снимката да мога с едно кликване да видя следващата, а не да се връщам в албума и от там да натискам следващата снимка.
Дали е възможно това да стане?

Отговори на това съобщение
 Re: предложение
Автор: Стоев   
Дата:   13-05-06 20:11

Използвай ЛС и мейла на Админ [ezik] [smilie3] [beer]

Автор: gingergirl   
Дата:   13-05-06 20:15

imaiki predwid 4e na stranica vijdam 1-2 hubawi, swestni snimki, edwa li 6te vzema edna sled dr da gi gledam :)
no 6tom gi preglejdaa6 taka, 6te ti e po-udobno i barzo, verno

Автор: CYPER   
Дата:   13-05-06 20:16

Админът не отговаря на мейла - при 6 пратени, на един отговаря [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: almEra   
Дата:   13-05-06 20:29

Преди имаше такова бутонче и беше един от начините да се пробива анонимността в конкурсите [smile]

Дата:   13-05-06 20:31

Алууу, съседката - не издавай тайните де [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [beer]

Автор: bobihot   
Дата:   14-05-06 01:51

И аз го предлагах, ама нещат-може би това да е причината?

Дата:   14-05-06 06:49

Бутончито работеше на принципа на Теория на вероятностите и показваш не следващата снимка, а някоя произволна.... [smilie3] [beer]

Автор: krassimire   
Дата:   14-05-06 09:23

За да има такъв бутон, трябва да се помни селекцията (галерията, албума), от която идва. Ако идва от профила, ще показва следващата снимка на автора. Тук трябва да се отчита и текущо избраното сортиране. Ако идва от албумите Всичко, Избрано и рейтингите, ще показва следващата снимка там и няма да пробива анонимността по никакъв начин. Ако идва от "Любими", по подобен начин ще показва следващата любима.

Въпросът е, заслужава ли си усилията?
Аз ако пишех тези скриптове, нямаше да усложнявам излишно нещата.

първа  назад  1     всички  напред  последна