Автор: photogirl
Дата: 12-05-06 22:50
1. navy, след като съм се омотала доста, помогни ми да се отмотая. Все пак си със самочувствието на човек който разбира и може. Отговори ми, ако обичаш, конкретно на въпросите. Бъди градивен, моля! Имащ цели 5 поста и в нито един от тях не си полезен.
2. ALBIREO, моля те да си отвориш друга тема, на която да ти пишат конкретно. Питането ти не е свързано с моето, затова намирам „проявата“ ти за меко казано неуместна.
Искам да помоля и останалите да не отговарят на ALBIREO тук.
3. boni, прочетох го, но въпреки това не ми стана ясно, какво трябва да направя в конкретните изброени ситуации, твърде общо е. Съвета с print size ще ми е полезен, благодаря.
4. aD
„Леле ква каша !!
Май най-голямото объркване идва от тия кропове и съотношения 2:3, канвас сайз“
Явно въобще не си чел/а внимателно. Пределно ясно ми е как да си кропна снимка в желания формат. Никакво объркване не идва от там. Въпросът е как да подготвя за печат снимка, която не искам да кропвам с точни размери или пък, която е с по-малка резолчюция от желания формат.
5. nik1, много благодаря и с радост бих се възползвала, но не живея в България.
До тук единствено ми стана ясно, че с рязкостта ще има проба/грешка процес.
Нито един човек не отговори конкретно и ясно.
---
Синтезирано накратко (в първия пост има конкретни примери):
I. Kак да подготвя за печат снимка, която не искам да кропвам с точни размери?
II. Kак да подготвя за печат снимка, която е с по-малка резолюция от желания формат?
---
Надявам се, че ще се появи някой, който да има желание и да може да помогне. Все пак от хилядите членове на форума, има стотици, който принтират цифрови изображения и предполагам поне десетки, които го правят, както трябва.
Всеки може да спами и да дава неадектватни коментари - това е най-лесното, но кой може да бъде градивен?
Благодаря!
|
|