Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да дава под наем Обектив/и за Канон?
Автор: Nooky   
Дата:   11-05-06 10:48

Предстой ми пътуване до Италия, и искам да направя така снимчици ама съм само с Китовия обектив на 350Д, та от къде мога да си взема под наем някое друго обективче?
Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да дава под наем Обектив/и за Канон?
Автор: djidji   
Дата:   11-05-06 10:55

Абе...питаш на правилното място. Не знам за фирми, агенции, институции които да дават тази услуга, но от частник вероятно можеш да вземеш. Аз бих ти услужил, но при какви условия, не знам как си го представяш. Примерно цена на ден, която договаряме + капаро, което да покрие риска да ми върнеш обектива надран. В твоя случай, май е по-добре да потърсиш подобно нещо в Италия, пък и нищо чудно да намериш някой обектив по битаците. Все пак, какви стъкла те интересуват?

Автор: Стоев   
Дата:   11-05-06 11:20

трудна работа...

Автор: fotocolor   
Дата:   11-05-06 11:21

Откъде си?

Автор: neuromancer   
Дата:   11-05-06 11:51

При липсата на застраховки просто не виждам как двама души може да се договорят за това взаимно изгодно. По-добре да купиш обектива и после ако не ти хареса да го продадеш дори и със загуба.

Автор: krp   
Дата:   11-05-06 12:28

И аз така порбвах преди време, ама на никой не му се откъсва от сърцето..с малки изключения..май ше джъткаш с китака[shtrak]

Автор: Nooky   
Дата:   11-05-06 17:27

Ами май така ще стане ще карам с китовия и това ще е иначе съм от Пирдоп, ама уча в София.През седмицата съм там.

Автор: djidji   
Дата:   11-05-06 17:58

Нуууки, с китовия съм направил едни от най-сантименталните си кадри... Италия... Венеция... Любоффф.... мани ги тва обективите бе, снимай! успех [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна