Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Актова фотография?
Автор: FlorentinoArissa   
Дата:   11-05-06 09:46

От къде да си намеря модел и какви са цените?Като изключим приятелки ,гаджета и т.н. жени около мен.Искам профи модел.Благодаря ви!

Публикацията е редактирана (11-05-06 09:48)

Отговори на това съобщение
 Re: Актова фотография?
Автор: ksietta   
Дата:   11-05-06 09:56

пиши в www.gbg.bg подходяща ключова дума, виж сайтовете...
но думата професионализам е много относително понятие...
докаква цена си склонен да платиш?

Автор: navy   
Дата:   11-05-06 10:04

Обади се на alex_it и се разберете за цена [smilie18]

Автор: tinman   
Дата:   11-05-06 10:08

Не се сещам за нищо по-скучно от "профи" моделки, заснети от "профи" фотографи, в "профи" студия.

Дата:   11-05-06 10:13

Абсолютно вярно...един качествен модел струва много ама много пари...другите обикновено са много по-зле от едно момиче което не се смята за модел, ако можеш да намериш такава, това е много по-добър вариант...

Дата:   11-05-06 10:17

Жените Ви не Ви ли бият после [smilie10]
Гледам 10 пъти повече мъже се натискат да снимат сиси...

Автор: FlorentinoArissa   
Дата:   11-05-06 10:36

ksietta не съм наясно с цените.Точно това е и част от въпроса ми.

Дата:   11-05-06 10:45

Добре - зависи от агенцията, аз съм имал контакти с Визаж, защото ми харесват условията им - плаща се според предназначението на снимките. Най-евтиния вариант е 200 лева за половин снимачен ден - т.е. 50 лева на час при договор за ползване на снимките за рекламна цел само в уеб вариант за една година, разбира се може да търсиш продажба, после се сключва допълнителен договор. Това е обаче цена за нови неутвърдени модели, за топмоделите дори не съм питал - просто ми казаха много стотици в евро... Има твърде много момичета...почти всички не са съгладни да се снимат голи, вероятността да попаднеш на момиче което е едновремменно с красиво тяло и красиво лице и с достатъчно артистичност и непринуденост не бих оценил като голяма...просто в един момент се оказва че нямаш избор - ще ти търсят...пък която се съгласи...

Автор: n1x0n   
Дата:   11-05-06 10:48

tinman, значи явно твърде малко качествена фотография си гледал...

Изобщо тия крайни изказвания... чудя се на какво отгоре? Вярно, не всеки е цар на снимането на пролетни цветенца като теб, ама малко умереност не би ти навредила, да знаеш!

Ето ти един профи некадърник, с гадните си снимки на профи модели в студио:

http://www.bitesnich.com/

Автор: plamenm   
Дата:   11-05-06 11:12

мерси за линка

Публикацията е редактирана (11-05-06 11:13)

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   11-05-06 12:02

еее n1x0n поздравления за линк-а това е един от гурута-та на актовата фотография. Подариха ми негов албум ...много качествени неща[smilie24]
[smilie24]

Дата:   11-05-06 13:00

Верно, n1x0n, не съм гледал много качествена фотография, ама и ти не ми я показваш. Този линк дето ми прати си е чиста проба "календарна" естетика. Тривиална комерсиална фотография с претенции за Арт. Прекспонирана визия, износена от употреба. Няма тръпка, няма живец, няма откровение. Кукли Барби и Кен облечени в кожа, не виждам какво му се прехласваш толкова. Съпостави го със Саудек и ще видиш разликата.

Не знаех че съм цар на цветенцата, благодаря ти.

А за изказванията ми, така мисля, така ми харесва, истината да е на фокус, да не е "блърната", да не е под сурдинка.

Автор: zoomaniak   
Дата:   11-05-06 13:04

tinman

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   11-05-06 13:50

Аз Саудек никак, ама никак не го харча. Не че на някой му пука за мнението ми [smilie7]

Имаше навремето едни теми за това какво обичаме да пресъздаваме като изкуство, за хубавото, лъскавото и утопичното или... за кенефа в живота [smilie7]

Автор: surfsyco   
Дата:   11-05-06 14:14

Zanni mi Modelki za actova namiram.Poveceto sa mnogo iaki kaki.A ste ti vzema po 5-10 leva na sesia.:-) Vikat mi Sultana he he.

Автор: Avi   
Дата:   11-05-06 14:32

tinman написа:

> Верно, n1x0n, не съм гледал много качествена фотография, ама и
> ти не ми я показваш.

ъ, след като не си гледал - как знаеш дали това, което показва никсън не е качествено? или понеже на тебе не ти харесва - затова не е качествено? или просто да си на въпреки го казваш? и от къде тва самочувствие да казваш кое е качествено и кое не?

Дата:   11-05-06 14:36

Той харесва Саудек, това явно е достатъчно за да се самопровъзгласиш за естет... карай. Мен с радиото не ми се спори.

По темата:
Свържи се с организаторите на Бодиграфията, на www.bodygraphia.com. Ще ти дадат съвет за моделките.

Дата:   11-05-06 14:53

Avi, аз по-горе съм обяснил защо не ми харесва. Обясни ти защо ти харесва.

За качествено, то си е качествено, така както е качествена марковата конфекция например.

Дата:   11-05-06 15:04

tinman написа:

> Avi, аз по-горе съм обяснил защо не ми харесва. Обясни ти защо
> ти харесва.
>
> За качествено, то си е качествено, така както е качествена
> марковата конфекция например.

шшш алооу, аланкольоооо... аз да съм коментирал някъде пуснатия линк? просто са почудих от де накъде точно па ти - никому непознатия и неизвестен tinman реши да са изказваш така:
Този линк дето ми прати си е чиста проба "календарна" естетика. Тривиална комерсиална фотография с претенции за Арт. Прекспонирана визия, износена от употреба. Няма тръпка, няма живец, няма откровение. Кукли Барби и Кен облечени в кожа, не виждам какво му се прехласваш толкова.

[smilie11]

Дата:   11-05-06 15:17

Аз си нося кръста на собствената глупост, хайде ти известния и познат на всички AVI понеси твоя и ни разкажи своята истина за фотографията най-общо и за актовата в частност.

Дата:   11-05-06 15:50

tinman написа:

> Аз си нося кръста на собствената глупост, хайде ти известния и
> познат на всички AVI понеси твоя и ни разкажи своята истина за
> фотографията най-общо и за актовата в частност.

[smilie10]
е не е истина ... ти кое радио си? 1? ретро? сити?

ади [smilie21]

Автор: Canon   
Дата:   11-05-06 17:55

tinman
"Кога стана циганин, кога ти почерня задника"
То нищо лошо няма да си имаш собствено мнение, ама поне да има и малко покритие. Иначе на паразитни думи и блок изрази го докарваш - вземи пиши за някоя малотиражка.
имаше и други подобни чукчи-писатели във форума, сега ти си поел перото им. Хеле техническите ъкъли, дето раздаваш, са отпреди 7-8 години, когато профи дигиталките бяха по 1-2 MP [smilie5].

Дата:   11-05-06 18:07

Затва се научете да се изказвате като мен:
- Може да не съм прав или вкуса да ми е друг, но според мен Саудек е пълна простотия!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: eXile   
Дата:   11-05-06 18:11

Какво лошо има в това за показваш кукли барби?
Тривиалността може да бъде и много силна страна на дадена фотография. Още повече, че доста от нещата в горния линк далеч не са тривиални.

Дата:   11-05-06 18:18

Че не са тривиални и самия tinman много добре го знае, просто нямаше да се върже с първоначалната му теза ако го признае [smile]

Че Саудек не е простотия също им е ясно на всички, просто хората предпочитат крайните мнения в подобни спорове...[smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна