Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Калибриране на Дисплей? кой може, къде, кога предложения???
Автор: dtl   
Дата:   10-05-06 22:45

Здравейте :)
Кой може да ми калибрира дисплея на лаптопа, трябва ми за обработка на снимки и съответно копиране във фото с голяма точност на цветовете. Става въпрос за лаптоп widescreen 1680x1050 pix, от София съм. ако е възможно ли трябва тази седмица. И имам въпрос?-какво става след преинсталация на Опер.Система(Джам XP[smilie25])
оставете кординати и цена и с какво калибрирате [smilie5] може да ми пишете и на ICQ.

Отговори на това съобщение
 Re: Калибриране на Дисплей? кой може, къде, кога предложения???
Автор: navy   
Дата:   10-05-06 22:47

Този тип дисплеи все още не ги правят добри, а още повече, че думите нотбук и голяма точност на цветовете са несъвместими. Но ти може да си опитваш [smilie7]

Автор: Стоев   
Дата:   10-05-06 22:48

Ако ползваше и търсачката на Форума понякога....

Автор: Стоев   
Дата:   10-05-06 22:50

...и пиши "монитор" при търсенето..

Автор: navy   
Дата:   10-05-06 23:16

Ами... ся, едни от доста сполучливите (за простосмъртни) екрани са на тушиба. Кристал брайт. Дават уникален цвят. Далеч са от едно професионално Ейзо, но.. стават. За мен са най-доброто от нотбуците...

Та кристал брайт в по-висока рез. от 1280х800 май все още няма. Така че... да забрави за истински цвят [smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   10-05-06 23:18

Замислям след 2 седмици да направя акция по калибриране на монитори за форумци на промоционална цена. За съжаление някои лаптопски монитори са голямо разочарование от към калибрация.

Автор: dtl   
Дата:   11-05-06 00:35

а как стои въпросът за използване на ЦРТ монитор към лаптопа, когато ме се нала - може ли да превключвам профили за CRT i LCD на ноутбука?

Автор: asahi   
Дата:   11-05-06 00:36

Да, аз го правя. Неудобно е, но става.

Автор: mitkowin   
Дата:   11-05-06 14:51

Аз мисля че мога да ти помогна до някъде звънни ми 0897979254 Митко по принцип са прави че за лаптоп и достигането на перфектни цветове не може да се говори, но има средно решение - калибрираш и сам си преценяваш, а и много зависи от възможностите на самия дисплеи ако той не е добър каквото и да направиш няма да стане перфектно- независимо за какъв тип монитори говорим [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна