Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дайте съвет за компактен цифров фотоапарат?
Автор: mooncow   
Дата:   10-05-06 11:25

Можете ли да ми препоръчате някакъв цифров фотоапарат с малки размери, да се събира в джоба. Не разбирам нищо от фотография и това което ми трябва е да прави добри снимки с автоматични настройки без да трябва да нагласям много параметри. Хубаво е да може да си има и разните му екстри - някакъв оптичен зуум, възможност за връзка през УСБ към компютъра, възможност за връзка към телевизора, видео 640X480X30 fps (би било добре с компресия)?

Публикацията е редактирана (10-05-06 12:16)

Отговори на това съобщение
 Re: Дайте съвет за компактен цифров фотоапарат?
Автор: simbon4o   
Дата:   10-05-06 11:46

тези с MP3 плейъри снимат като GSM-и. Вземи си малко апаратче и MP3-ка ;).

Автор: tochnia   
Дата:   10-05-06 11:58

Имаше и маи още ги има едни "Прославени Про" Фотоапарати със "световната" марка Fotoclip които свирят МP3.... и с това изпреварват поне с 10 години вси4ки свои конкуренти... макар че за снимане не стават [ezik]

Автор: Tekumze   
Дата:   10-05-06 11:59

От сапунерките си купуваш един КАНОН, за колкото пари си рещил и си о.к.

Автор: svilka   
Дата:   10-05-06 12:05

mooncow,

пристрастно и с личен интерес ако ТОВА ти върши работа мога да ти го дам с 1 ГБ карта да се забавляваш. Компромиса е, че клиповете не са толкова големи и няма мп3, но останалото го покрива..мисля пристрастно [smilie5] В случай, че те мързи да четеш има голям /и се събира в джоб/ контрастен дисплей с доста точици, за сметка на визыор, 20 предварително зададени режима за бърз достъп и някои бъзикни за пипане, ако вземеш да разбираш [ezik] Казват устоявал на пръски вода при определени уговорки, а даже има и говорителче/ хмм не съм се сещал да качвам трейлъри и музика така [smilie9] Всъшност при интерес дай да не отегчаваме хората, а пиши писъмце [beer]

Автор: avalon.ask   
Дата:   10-05-06 12:06

Photo Clip наистина не си взимай щото са пълен боклук[smilie23] [smilie23] [smilie23] (и мп3 плеърите им са под всякаква критика) пък и мисля, че фотоапарата си е предназначен именно да се правят снимки с него а не да се слушат мп3ки, да се използва като радио, телевизор или квото друго се сетиш там.По-добре си вземи отделно мп3 плеърче, не са скъпи вече както преди.А относно фотоапарата подкрепям Tekumze-за сапунерка Канон са много добри, правят страхотни снимки а мога да ти препоръчам А530-за 419лв, даже има някои ръчни настройки и като за начинаещ е супер. Аиде със здрава а като си го купиш ше черпиш[beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Автор: avalon.ask   
Дата:   10-05-06 12:07

Photo Clip наистина не си взимай щото са пълен боклук[smilie23] [smilie23] [smilie23] (и мп3 плеърите им са под всякаква критика) пък и мисля, че фотоапарата си е предназначен именно да се правят снимки с него а не да се слушат мп3ки, да се използва като радио, телевизор или квото друго се сетиш там.По-добре си вземи отделно мп3 плеърче, не са скъпи вече както преди.А относно фотоапарата подкрепям Tekumze-за сапунерка Канон са много добри, правят страхотни снимки а мога да ти препоръчам А530-за 419лв, даже има някои ръчни настройки и като за начинаещ е супер. Аиде със здраве а като си го купиш ше черпиш[beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Автор: mooncow   
Дата:   10-05-06 12:16

Абе всъщност МП3-то не ми е такъв зор, но би било добре да снима клипчета с компресия.
Фотоклип няма да си взема, само лоши работи съм слушал за него.
Мислех нещо от рода на Canon Digital IXUS 50 или Samsung Digimax i6 PMP (това е малко скъпо де с ДДС-то) - нещо от този род но в интерес на истината не знам другите марки какви подобни модели предлагат...

Автор: darksorrow   
Дата:   10-05-06 12:17

ми прочети, като ще даваш пари, егати..

туй мързелът голямо нещу..

Автор: Vinsent   
Дата:   10-05-06 12:24

mooncow, имам ИКСУС 55 на Канон и съм много доволен от него. Прави много добри снимки и има богато меню, та дори и някои ръчни настройки. Сега вече не е толкова скъп, колкото беше когато го купих.[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: loveforever   
Дата:   10-05-06 13:06

Продавам Олимпус С770.
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Olympus/oly_c770uz.asp
Прави страхотни снимки, има хубав зум, снима и клипове на висока и ниска резолюция. Има голям избор от режими на снимане ,като и възможност за пълни ръчни настройки при желание. Напрактика е идеален като фотоапарата, а много добре изпълнява и функциите на камера. Продавам го защото минах на ДСЛР.

Публикацията е редактирана (10-05-06 19:46)

Автор: nik1   
Дата:   10-05-06 19:42

Поща за Svilka

Автор: Стоев   
Дата:   10-05-06 20:04

(завижда на Винсент)

Автор: mario   
Дата:   11-05-06 00:55

tochnia написа:

> Имаше и маи още ги има едни "Прославени Про" Фотоапарати със
> "световната" марка Fotoclip които свирят МP3.... и с това
> изпреварват поне с 10 години вси4ки свои конкуренти... макар че
> за снимане не стават [ezik]

никого не изпреварват.

Фуджифилм, както има и ред други "първи" въведения, така и първия апарат свирещ мп3
(преди 6 години)

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Fujifilm/fuji_40i.asp

А и снимките му хич не са като на жисием.

Снимал съм с него и съм го купил на 2-ма приятели, които и досега си ги използват със здраве.

първа  назад  1     всички  напред  последна