Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Multirama *#$"&*#*`*@$#%&"
Автор: yavorin   
Дата:   09-05-06 13:21

Искам да споделя лошото впечатление, което остави у мен фирмата "Мултирама" преди 2 дена!!! Става въпрос за една Konika-Minolta 5D, която намерих в техния магазин и която се оказа последната такава може би в цяла България. Цената и беше 1700 лв с ДДС за тяло и китовия обектив 18-70!!! Какви са тези работи бе хора преди 1 седмица докато все още го имаше този апарат и по другите места беше с 2 обектива (18-70 и 70-210) за същата цена !!! Значи преди това са продали обектива 70-210 отделно пък сега за същата цена без него!!! На това аз му викам печалбарство!!! Но да знаете господа от фирма "Мултирама" - НЯМА ГЛУПАЦИ В БЪЛГАРИЯ!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Multirama *#$"&*#*`*@$#%&"
Автор: pne4ev   
Дата:   09-05-06 13:30

1. Не е последната.
2. Промоцията с двата обектива идваше от фирмата представител за България
3. Актуалната цена на гореспоменатия комплект е 1359.
Иначе и аз нямам много добри впечатления от тях

Автор: Plamen11   
Дата:   09-05-06 13:36

В Технополис я има за 1359лв,с китов обектив и подарък чанта.

Автор: GARRY   
Дата:   09-05-06 13:38

Глей сеа пич, разбирам те че ти е криво и на мене ми е криво понякога от търговци, ама тва е пазарна икономика и секи си продава как може. Освен тва хората които ценообразуват в големите магазини за електроника не винаги могат да знаят в секи един момент ква е реалната пазарна цена на хилядите различни продукти и понякога неща заредени на висока цена и съответно продаващи се на висока цена си стоят сума ти време непродадени.
Не виждам обаче с кво мултирама са ти накърнили правата че да ги плюеш. Цена са ти написали. Не те устройва, ОК!!! Къв е проблема като има сума ти други фирми ???

Автор: petri   
Дата:   09-05-06 13:47

Аз съм съгласен а GARRY, че хората са нисали цена - не ти харесва, не купуваш!
Обаче да не знаят какви са цените по другите места е много относително. Тази промоция отдавна е в сила, а и разликата в цената е доста голяма за да са се заблудили, че незнаят какви оферти е имало и на какви цени.

Истината е, че немогат да те задължат да купиш от тях и, както каза като не му изнася на човек си търси алтернатива.

Автор: PeterPAN   
Дата:   09-05-06 14:43

Провери по веригите на Технополис, там бяха останали една две бройки, но са с по около 100лв по скъпи от промоцията [smile]

Автор: pne4ev   
Дата:   09-05-06 15:00

Няма и не са били по-скапи.
)))))
Има само нормалния Kit

първа  назад  1     всички  напред  последна