Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic DMC LS-2 - вашето професионално мнение е?
Автор: Seb_fontaine   
Дата:   08-05-06 11:54

Здравейте всички!Искам да си взема апарат за около 350лв. но немога да си избера нещо.За сега съм се спрял на Panasonic DMC LS-2.Двоумях се между него и Konica Minolta Z10!Но Panasonic-а има стабилизатор и хубава оптика и за това ме грабна повече.Кажете си мнението или ми дайте съвет за друг апарат,но да е до 350лв![smile]
Много ще съм благодарен ако якой ми покаже снимки от Panasinic-a!

Публикацията е редактирана (08-05-06 11:59)

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic DMC LS-2 - вашето професионално мнение е?
Автор: dani_koev_bg   
Дата:   08-05-06 13:39

Избирах наскоро за приятелката ми апарат и се бях спрял именно пред Panasonic LS2 и Canon A430. В крайна сметка избрах Panasonic-а. Единственото, което не ми допада е, че няма ръчно регулиране на скорост и бленда. [smilie2]

Автор: Seb_fontaine   
Дата:   08-05-06 19:31

OK,а някой ще ме светне ли кое да избера измежду стабилизатора на Панасоник-а или напълно ръчните нстройки на Самсунг-а S600?

Автор: Wildkid   
Дата:   08-05-06 19:33

Какво ще снимаш?
Доколко си запознат с употребата на ръчни настройки?

Автор: simbon4o   
Дата:   08-05-06 20:24

panasonic LZ2 и LZ3 са много идентични, с малки разлики, новия е по-бърз(стария за класа май е най-бърз) не знам дали има ръчни настройки новия , но има някакви 800 и 1600 аса които за любители може и да вършат някаква работа, мен не ме кефят хич. Шума е поносим според мен за тези двата модела и ако избирам бих избирал между LZ2 и S500 на самсунг ;) 600-ката е с повече шум за повече пари просто. Може би S800 е по-добре даже поне има по-голяма матрица като ще е 8Мпикс. Ако ще се снима клипчета и снимки любителски LZ2/3 са добри, бързи и не много трошливи ;). На шефчето ми купихме 2-ката и е страшно доволен :). Стабилизацията е много важна също! Дори аз понякога без нея не мога да направя рязка снимка а се имам за човек със стабилна ръка, по купони пък определено помага! Това е което мога да кажа по случая, успех![shtrak]

ПС LZ2 съм визирал щото мисля че разликите в електрониката и оптиката си заслужават парите. LS1 и LS2 не са зле, но някакси не ми допадат толкова. А Z10 на коника е много шумен и мажещ понякога апарат. Не ми допада и като цветове, бая жълтее.

Публикацията е редактирана (08-05-06 20:29)

Автор: Wildkid   
Дата:   08-05-06 20:55

Simbon4o [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна