Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Покупка на фотоапарат
Автор: ivnstoilov   
Дата:   05-05-06 15:04

Моля, препоръчайте ми фотоапарат:
до 500 лв;
от 500 до 1000 лв;
от 1000 до 1500 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Покупка на фотоапарат
Автор: SLR   
Дата:   05-05-06 15:06

Само в тези три ценови диапазона ли?[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: chukov   
Дата:   05-05-06 15:08

до 500 лв - Canon 300D на старо с доплащане 300 лева

от 500 до 1000лв - Canon 300D и ти артисват 200 лева да почерпиш сганта наоколо

от 1000 до 1500лв - Canon 300D + една SIGMA 55-200 и пак артисват пари да почерпиш стария една мешана скара под манастирска асма.

Автор: garry   
Дата:   05-05-06 15:14

навремето JUMBO написа крилатата фраза "Да ни е честит поредния идиот във форума!" [smilie5]

Автор: tofo   
Дата:   05-05-06 15:27

Човека пита бря.[smilie11] Но забелязвам, че с тоз диапазон не може да обхване нито най-добрите, нито най евтините апарати. Но все пак давайте още акъл де... [shtrak] [beer]

Автор: fundamental   
Дата:   05-05-06 15:30

ха, аз пък мисля, че само идиот би написал това.
пита човека, кво искате. като ви е идиотско - марш.[smilie19] [smilie19]

Дата:   05-05-06 15:34

що не му отговорите като сте толкова отворени ???

Автор: chukov   
Дата:   05-05-06 15:37

Е как да му отговорим бе?
Ебаси въпроса

Ако има апарат за 520 лева в кой диапазон го поставяш до 500 лева ли или от 500 до 1000

от 500 до 1000 диапазонът е толкова широк и обхваща толкова много и различни по функционалност модели, че не виждам, кой би дал отговора

До 500 разбирам - събрал си парици искаш нещо до 500 лева

1000 - 1500 пак е горе-долу смислен диапазон

Ама 500 - 1000 лева е ебати диапазона

Това изобщо не е въпрос та да му се дава отговор

Автор: bobihot   
Дата:   05-05-06 15:52

Щото и аз си мисля, че е хубаво да си имам 3 апарата в тези диапазони:
1. Джобна сапунерка за ежедневно носене.
2. Среден клас : FZ-30 / FZ-5/
3. DSLR За спешъл снимки.?

Автор: DESIGNwerk   
Дата:   05-05-06 15:53

Спешъл_а има такъв DSLR ![smilie21]

Автор: Otvorenia   
Дата:   05-05-06 16:05

Независимо че съм на Канон в момента, ти препоръчвам Никон Д50, мисля че е под 1500лв.Този апарат спечели наградата за най добър апарат в класа си. Иначе съм като =chukov= по горе, 300Д е една отлична и по евтина алтернатива.

Каквото и да купиш от двата няма да сбъркаш.

Автор: Стоев   
Дата:   05-05-06 16:08

Нов или 2ра ръка ?[smilie8]

Дата:   05-05-06 16:44

към хххамериканеца типичен при тва Гари... та стааше въпрос за друго. като не моеш да му отговориш на човека, поне не му казвай, че е поредния идиот [smilie23] [smilie19]

Дата:   05-05-06 16:59

до фухххментал

ти персонално кво разбра от въпроса???

не пише нито къв апарат - цифров /аналогов
нито за кво ще се ползва
нито с или без обектив
аааааа иди сега и отговори на човека

Не мога да толерирам задаването на подобни малоумни въпроси защото те показват крайно неуважение!

Освен това аз не съм наричал никого идиот, а просто цитирах и смятам че цитата е крайно уместен [smilie5]

Дата:   05-05-06 17:03

виж ся. ясно ми е тва дето ми го казваш, даже съм съгласен. тоя пич с тоя въпрос мое даже само да ни гледа сеира(както май и стана[smilie5] )
иначе, всеки би се обидил на това което ти "цитира". аз тффа имах впредвид.[smilie21]
[smilie21] [smilie21]

Автор: maxxim   
Дата:   06-05-06 10:08

Здравей!

Въпросът ти е неясен и реакцията на голяма част от съфорумците е нормална. Неслучайно задава въпроси, които ще дефинират по-точно отговорите.

Отговарям ти на трите въпроса със средствата, които имам и ползвам всеки ден за работата си.
1. Fuji Finepix F10 или F11 /същия като Ф10, но с ръчни настройки/
2. Olympus SP 500UZ /доскоро бях с Фуджи 5600, което ми вършеше също великолепна работа, но........ той падна във водата, поплува и .................ясно ти е какво решение взех/
3. Nikon D 50 / виж Фотозоната на този форум има добра оферта!/ Може и D 200, но..... конкретизирай си отговорите на въпросите от съфорумците и те ще ти дадат повярна информация!/ Нека да не засягаме "тихата война" Никон-Канон! Аз ползвам, това от години............... и не оплувам Канон!
Инструмента на задапаратното устройство е като жената....винаги може да се иска повече!

Моят съвет е да не се засягаш от волеизлеянията на някой, които със своето отношение към въпроса ти показват едно, а то е сериозни бели петна във възпитанието си.
Те цитират и се "въодушевяват" от крилати фрази на хора, които са добри майстори в занаята, но често надскачат сянката си и прага на акуратноста към останалите съфорумци. Това е друг въпрос, който не важен за момента!

Желая ти успех и много добри кадри,които да получат признание!
Ако си Гошо - да ти честито и свято името, ако не ...........Честит празник!![beer] [shtrak]

Автор: maxxim   
Дата:   06-05-06 10:08

Здравей!

Въпросът ти е неясен и реакцията на голяма част от съфорумците е нормална. Неслучайно задава въпроси, които ще дефинират по-точно отговорите.

Отговарям ти на трите въпроса със средствата, които имам и ползвам всеки ден за работата си.
1. Fuji Finepix F10 или F11 /същия като Ф10, но с ръчни настройки/
2. Olympus SP 500UZ /доскоро бях с Фуджи 5600, което ми вършеше също великолепна работа, но........ той падна във водата, поплува и .................ясно ти е какво решение взех/
3. Nikon D 50 / виж Фотозоната на този форум има добра оферта!/ Може и D 200, но..... конкретизирай си отговорите на въпросите от съфорумците и те ще ти дадат повярна информация!/ Нека да не засягаме "тихата война" Никон-Канон! Аз ползвам, това от години............... и не оплувам Канон!
Инструмента на задапаратното устройство е като жената....винаги може да се иска повече!

Моят съвет е да не се засягаш от волеизлеянията на някой, които със своето отношение към въпроса ти показват едно, а то е сериозни бели петна във възпитанието си.
Те цитират и се "въодушевяват" от крилати фрази на хора, които са добри майстори в занаята, но често надскачат сянката си и прага на акуратноста към останалите съфорумци. Това е друг въпрос, който не важен за момента!

Желая ти успех и много добри кадри,които да получат признание!
Ако си Гошо - да ти честито и свято името, ако не ...........Честит празник!![beer] [shtrak]

Автор: ivnstoilov   
Дата:   09-05-06 15:51

Здравей!
Един приятел ще ходи на студентска бригада в САЩ и той е решил да си купи цифров апарат. За сега се е насочил към Сони, на задава някои въпроси като: с какви ботерии да бъде - литиевойонни и презареждащи; дали да бъде малък, за да е удобен за носене или пък да си купи нещо по-сносно- с добър обектив и т.н. Един друг приятел го посъметва да си вземе минолта или никон, защото оптиката е по-добра. Затова те моля да отговориш с по-големи подробности, за да знам какво да му отговоря.

Автор: loveforever   
Дата:   09-05-06 16:41

Ако не държите задължино апарата да е нов, а и доколкото разбирам става въпрос за пръв фотоапарат мога да предложа Олимпус С770UZ ( Това е по-старата версия на Olympus SP 500UZ ). Давам го с голяма памет и втора литиево-йонна батерия. Ако ви интересува нещо подробно имам координати в профила.[smile]

Автор: faun   
Дата:   11-05-06 22:15

Kakava e cenata na aparatcheto. Mersi

Автор: loveforever   
Дата:   11-05-06 22:27

Ако въпроса за цената е към мен - последно цената беше 700 лв.
При интерес - за подробности:
dany.7@abv.bg
ICQ 210986213
0887-846-915

първа  назад  1     всички  напред  последна