Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с батерия на FZ 30
Автор: dani_koev_bg   
Дата:   04-05-06 22:12

Купих днес батерията за FZ 30 на Bower (32лв). Вкарах я първо в апарата евентуално да я разредя, но не запали. Включих я в зарядното, но индикаторната лампичка, която свети, когато зарежда батерията, светва за 10 секунди и угасва. Включвам и изключвам в зарядното няколко пъти - същата работа. Пробвах я пак в апарата - не пали. Лошото е, че утре сутрин заминавам на снимки и няма да имам време да я сменям за друга. Някакви идеи?

Публикацията е редактирана (04-05-06 22:20)

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с батерия на FZ 30
Автор: asahi   
Дата:   04-05-06 22:14

Остави я на слънце за 3 дни.

Автор: doktora   
Дата:   04-05-06 22:17

asahi,ти си уникат!Човекът пише,че утре заминава,а ти 3 дни...Кефиш,както винаги.Сори за спама.

Дата:   04-05-06 22:29

Не ми помагате така. :)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   04-05-06 22:48

dani_koev_bg, този форум е толкова "паналайков" , че не знам , защо не звъннеш на някой от стотиците с този тип апарати да ти услужи.[shtrak]

Дата:   04-05-06 22:54

Не разбирам защо ви дразнят хората, които са се излъгали да си купят този апарат? Апаратът, да. Но защо и собственика?

Автор: GOSPODIN   
Дата:   04-05-06 23:05

dani_koev_bg, не си прав да говориш така - аз наистина си мисля , че е по-лесно да се обадиш на някой от хората снимащи с ФЗ30 и проблемът ти ще бъде решен (поне за спешното снимане) , а после да правиш някаква рекламация на батерията, ако е виновна тя. Нямам нищо против теб и против хората снимащи с този апарат. Споровете за качеството на даден вид апарати трябва да си остане само като сравняване на технически характеристики и дизайн ,а не до личностни нападки . [shtrak]

Автор: simbon4o   
Дата:   05-05-06 12:03

мда наистина, вземи назаем за бързото снимане, GOSPODIN съвсем нормално ти го каза. Разпространен е модела, много от хората са с по 2 такива батерии, не мисля че ще имаш проблем. Аз съм от Варна. Ако си от софия направо посети магазина от където си я купил и може да ти се реши бързо проблема. Наистина от това което си написал на дефектна изглежда.

Автор: ksuhorukov   
Дата:   05-05-06 18:01

Аз имам такава бауърска батерия и съм много доволен. Не съм имал никакви проблеми. Може да е куца бройка. Не се знае.

Автор: simbon4o   
Дата:   06-05-06 09:22

и аз имам и май това е първият такъв случай [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна