Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 БгПресФото до 10май във Варна
Автор: alba   
Дата:   30-04-06 06:21

Варненци ще могат да разледат националната изложба за журналистическа фотография БГПресФото2005 до 10 май във Фестивалния комплекс. Изложбата първо беше показана в София през март,а до края на годината колекцията ще гостува в Плевен, Пловдив и Букурещ.

Отговори на това съобщение
 Re: БгПресФото до 10май във Варна
Автор: 4i4obenjy   
Дата:   30-04-06 08:20

За съжаление вече не пълната колекция. Поредния селски панаир свали 2/3 от изложбата.Както се казва БГРабота [smilie9]

Автор: flashman   
Дата:   30-04-06 10:14

Не знам какво точно видях на 28 т.м., когато се опитах да разгледам изложбата, защото не знам какво организаторите не ми показаха...
Заглавието "БГПресфото2005" беше породило у мен повече очаквания, които не се оправдаха!

Автор: alba   
Дата:   30-04-06 11:20

Вижте повече в www.bgpressphoto.com и пълната колекция в Пловдив от 10 октомври до края на месеца

Дата:   30-04-06 13:50

Уважаема alba, не Ви познавам, но от препратката Ви към www.bgpressphoto.com, където има един още по-нескопосан .pdf, оставам с впечатление, че или нещо ни баламосвате, или и Вие страдате от същото чиновническо безхаберие, провалило експозицията във Варна!

Автор: fotografinq   
Дата:   01-05-06 09:22

Като е 2005 защо ми се стори че видях снимки от предни години [smilie11]

Автор: tatul   
Дата:   01-05-06 18:01

Братче, като си толкова отворен предложи ТИ да направиш по-добър сайт БЕЗ ПАРИ, защото Бгпресфото е сдружение с некомерсиална цел. Задачата му е да събира и организира тази изложба всяка година. Така ще има какво да критикувате ежегодно...[shtrak]

Автор: Георги   
Дата:   01-05-06 18:15

мен много ми хареса, това което беше останало в петъка за гледане [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   01-05-06 23:50

Братче, ми аз, като гледах заглавието "Бгпресфото", мислех, че е по-така работата... Сега ни знам... [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна