Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Молба
Автор: kkaammii   
Дата:   01-08-04 21:58

Здравейте [smile] .

Уф, имам голям проблем и се обръщам за помощ към вас.

Търся си на заем/под наем Compact Flash за 10 дни от 3 до 14 август.

Знам, че звучи налудничево, затова ще обясня - заминавам на 3ти за планините в района на Турско-Иранската граница (предполагам си представяте там и по пътя до там колко нешо има за [shtrak] ) и с това D70 и тия 5МБ RAW файлове се отвори голям проблем.

Трябваше ужким да взема една 1GB карта - нищо нестана [smilie2] , моята която съм поръчала няма да дойде навреме[smilie2], една камара хора ми обещаха да ми помогнат - и накрая пак НИЩО.

И сега съм с една 128МБ и една 64МБ [smilie9].

Предополагам, че едвали ще се появи някой който да иска да си впусне картичката в такава авантюра, но все пак ако някой иска да помогне - kkaammii@mail.bg [smile],
088-8536998

Поздрави,
KKAAMMII

Отговори на това съобщение
 Re: Молба
Автор: Brummaker   
Дата:   01-08-04 22:11

Ками, купи си това вместо скъпите карти. В БГ във фирма Вали е на страхотна цена-като тази в САЩ. Успех !

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/disc_steno.html

Автор: Poshtarov   
Дата:   01-08-04 22:11

Ako si ot Varna imash edna 16MB i ot men.

Автор: Brummaker   
Дата:   01-08-04 22:14

Забравих да ти кажа, че у-вото е тествано и е супер !!!
Не само от мен...

Успех! [smilie24]

Автор: pinko   
Дата:   02-08-04 14:15

Ками, ако си навита, ти давам печката за цедета, за наема ще се разберем...

Даже и 2-3 Гб карти няма да ти свършат никаква работа, аз в Турция, Кападокия за 8 дни направих 30 Гб[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Има си ли-йон батерия, с която записва около 5-7 цедета, има и зареждачка за кола.
Даже и да я повредиш, не е такава трагедия, в гаранция е[smilie5]

Мога да ти услужа и със зареждачка за кола за батерията на Д70, ако до утре не дойде поръчаната ЕнЕл-3[shtrak]

Публикацията е редактирана (02-08-04 14:20)

Автор: Krassy   
Дата:   02-08-04 14:17

Ако си от Варна имаш и още 128МБ от мен!

Дата:   02-08-04 16:05

Благодаря на Варненската група за отзивчивоста - но като гледам май проблемите се решиха [smile]

За печката - знам аз и се каня да си купя - но станаха много $$. Но чак да потърся назаем - не бих си и помислила, че някой ще откликне.[smilie10]

Pinko, БЛАГОДАРЯ ти много. Направо ме спасяваш. Прав си, че е невъзможно с карти. Аз между времено открих и някоя друга карта - става идеално с печката. [smilie5]. Направо...[shtrak] [smilie18] [shtrak]

Ще ти звънна утре - тъкмо като се разбере и за батерията.

Дата:   03-08-04 12:51

Ками, батериите са на митницата и не съм сигурен дали ще успеят да ги освободят в рамките на деня.

Не се притеснявай за това, ще ти дам зареждачката за кола, пък и Джъмбо разправя, че Д70 правел над 1000 кадъра с една батерия, може и да лъготи де, те никонджиите са си такива[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   03-08-04 13:03

Pinko, аз мога да чакам до утре до към 14h, ако всичко върви по план - въпреки, че се появиха разни пробелми от там и въобще не е ясно какво-що......

Проблема е, че апарата ще ходи на студ най-вероятно и то сериозен и просто с една батерия няма да стане. Ако не дойде на време, ще вземам и някакви CR2, ама и тях като ги знам какви са...[smile]. Ще стане все някак си [smilie11].

Мерси още веднъж!

Автор: lukcheto   
Дата:   03-08-04 13:47

аз имам три по 128МБ мога да ти дам едната, обади се на icq 41543095 ако те устройва [smilie5]

Автор: ivcho   
Дата:   03-08-04 15:44

ami na vsiakyde se prodava Compact Flash...prosto mojesh spokojno da si kupish...a e i naj evtinata pamet...xix-xi-xi

Автор: jimmy   
Дата:   03-08-04 16:02

Ivcho, ama ti si bil mnogo ostorumen...

Автор: pinokio   
Дата:   03-08-04 16:03

prav e choveka....zashto da ne si kupi....naj evtina e tazi pamet...-:)))cool!

Дата:   03-08-04 16:11

Абе дървеното човече, ти бил ли си на турско-иранската граница, там всички граничари по заставите компакт-флаш продават[smilie5]

Автор: IVCHO   
Дата:   03-08-04 16:15

abe panterke...v BG prodavat v izobilie....-:)))

Дата:   03-08-04 16:23

Да, вярно е, продават, най-евтината 1Гб в България е 138 долара без ДДС, или 265 лева, за едно такова пътуване трябват поне 20Гб, или 20 карти по 1 Гб, начи около 5 300 лева, ти нормален ли си или се майтапиш[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна