Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с SD карта
Автор: Little_wine_fly   
Дата:   26-04-06 16:39

имам проблем с картата (SD, 64 Mb za Olympus).цял ден снимах манджи и като се прибрах в офиса и сложих картата в рийдъра нямаше нищо в нея. на път за офиса гледах снимките през апарата и съм сигурна че си бяха там, а като отворя папката в рийдъра, тя е празна.
освен това на пропъртис на картата ми дава че 57 Мб от нея са заети, а катоя сложа в апарата ми показва, че ми остават 14 снимки.В същото време, като снимам, брояча си отчита,че остават 13 снимки, а на превю има само една снимка.
някой знае ли какво е станало, и по-важно - какво да правя

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с SD карта
Автор: asahi   
Дата:   26-04-06 18:57

Пробвай на друг рийдър и на друг компютър.

Re: Проблем с SD карта
Автор: mouser   
Дата:   26-04-06 19:17

Може FAT-а нещо да се е скапал. Пробвай да я отвориш с програма за възтановяване на изтрити файлове, за да възтановиш информацията. Не снимай и не прави нищо преди това, защото така рискуваш да изгубиш останалата информация (ако въобще има такава). Иначе формат би трябвало да нулира заетото място, ако е в това проблемът.

първа  назад  1     всички  напред  последна