Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Принтер за снимки!!!
Автор: Rosh   
Дата:   26-04-06 09:06

Здравейте!
Искам да ви питам какъв принтер става за снимки от фирмите Canon или Epson. Набелязах си едни Canon PIXMA iP5200 9600*2400 dpi и Epson Photo R300 5760*1440 dpi. Дали стават, и ако да, кой по-добре да си взема?
Предварително благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Принтер за снимки!!!
Автор: Vinsent   
Дата:   26-04-06 09:30

Аз имам отскоро Canon PIXMA iP4200. Доволен съм! Много добри снимки стават!

Автор: strong94   
Дата:   26-04-06 09:38

Заставам зад Vinsent защото аз има 4000 от година и полвина и съм му скъсал гйона от печат на паспорти. А и консумативите му са изключително евтини, пълнене на патроните е 8лв за бр с качественни Белгииски мастила, иначе можеш да си вземеш и наливни.

Автор: dtl   
Дата:   26-04-06 09:49

az imam iP5200, snimkite stavat po-dobre ot fototo - mnogo po 4isti s mnogo sitno zarno na pe4at ne se zabelqzva s prosto oko, zavisi ve4e ot nastoikite na monitorati (tova ima golqmo zna4enie)... no printera e perfecten ;) imam go ot qnuari, polzvam go rqdko zatova nemoga da ti kaja kolko mu e razhoda :(
p.s. i da izpozva6 samo hubava hartiq ot PhotoPro klasa s okolo 8-9 ili nagore MIL ina4e ne si li4i ka4estvoto. az polzvam Konica minolta hartiq i mnogo sam dovolen. sorry za kirilicata no mnogo barzam zatova :((

Автор: photoshopsucks   
Дата:   26-04-06 17:31

И аз мога да кажа само добри думи за моя Canon PIXMA IP5000!

Автор: asahi   
Дата:   26-04-06 18:56

(недоумява наличието на три удивителни в заглавието на едно иначе спокойно мнение)

Автор: praetorian   
Дата:   26-04-06 19:33

Аз имам Epson R1800, за мен е перфектен. Качеството на печат е много добро.

Автор: krp   
Дата:   26-04-06 20:49

IP5000 4.30лв. на цвят и хартията от Метро А4 АРО - 50 листа 180г. за 15.59 (което си е 0.32лв на лист) вади прилични резултати!
Печатам с него доста и за сега съм доволен!

Консумативи на Инктек от метро пак.

За по новите модели, които са примерно 4200 , 5200....май няма алтернативни евтини консумативи ...иии да не се набутваш за скъпи за сега...нататък сигурно ще има..успех[shtrak]

Публикацията е редактирана (26-04-06 21:09)

Автор: cicomanco   
Дата:   26-04-06 21:15

мога да ти предложа моя!епсон фотоперфекшън 895, има отделен монитор и може да печати без компютър.много изгоден с хартия към него.печати наистина снимки .работил е в моето студио което се наложи да затворя.

първа  назад  1     всички  напред  последна