Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 мнение
Автор: papi   
Дата:   25-04-06 20:44

какво ви е мнението за преносимите принтери
и кой принтер е по по най[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: мнение
Автор: Mimic   
Дата:   25-04-06 20:46

Не виждам много смисъла от тях честно казано ... консумативите им не са от най-евтините и за какво точно ти е да мъкнеш принтер ... [smilie8]

Дата:   26-04-06 00:07

затова искам мнение за да преценя дали ще ми върши работа
консумативите от къде могат да се набавят
и така нататък
за да си направя сметка
според мен за моята работа ще ми върши някаква работа но...

Автор: asahi   
Дата:   26-04-06 00:11

Канонските термосублимационни са добри. Доста са бавни - едва ли ще направиш повече от 30-40 снимки за час.

Автор: mano   
Дата:   26-04-06 00:11

Консумативи има навсякъде вече но една снимка ще ти легне към левче а и принтера не е никак евтин. Аз съм си правил снимка обаче на такъв принтер в Холандиа в един магазин дето го продаваха и имаше за мостра да са снимаш и да си печатиш и трябва да ти кажа, че ми изкара супер снимка, направо не можах да повярвам, че това така печати. Преценявай ти.

Дата:   26-04-06 00:16

днес гледах едно устройство в магазин германос предполагам че от друг продавач може и на по добра цена да се вземе
но себестойността на едно копие без да смятам "боите" е около 0.61 лв
така че наистина май ще хвана да се откажа,освен ако наедро няма по свестни цени

Дата:   26-04-06 00:44

Стоев беше правил голямо проучване за тия термосублимационни ... едно Селфи искаше да пазари, но май се отказа. Пусни му един мейл, може да има повече инфо по въпроса. Аз примерно дълго време се чудих какъв принтер да взема, тъй като на мен ми трябва и за факултета да печатам много текст - проекти, юзърс гайдове и тем подобни, та взех един лазерен с копирка. Определено не става за снимки, но пък е перфектен за текст. И без това печатам около 3-4 кадъра месечно, та по-евтино ми излиза в местното фото ...

Автор: n1x0n   
Дата:   26-04-06 00:47

Ако говорим за сериозна работа - бутона Print и портативния принтер са най-точния заместител на полароидните проби от едно време.

Да не говорим как се впечатлява клиента. [smilie5]

Дата:   26-04-06 01:01

Имам аз едно малко съмнение ... като го вържеш тоя принтер към камерата да речем и натиснеш принт, няма ли опасност да подплашиш клиентите като си видят суровите и необработени кадри ... може и да сте добри, но не ми казвайте че не обработвате ... иначе да речем да си помъкнал един лаптоп да пообработиш, да цъкнеш да види клиента как е на хартия, ами къде ще му излезе края - де да знам, да мъкнеш лаптоп, принтер, камерата с джаджите и ... вярвам, че все някъде трябва да се постави границата. Всички тези думи, разбира се от човек, който е на светлинни години от работа с клиенти ...

Публикацията е редактирана (26-04-06 01:02)

Автор: n1x0n   
Дата:   26-04-06 01:07

Да, тя баба ти се на компютър ги е обработвала преди да ги покаже [smilie5]

Всеки средно-културен клиент е наясно, че следва обработка и т.н. - важното е на момента да се видят разни очебийни за него грешки, които и двамата бихте прозяпали гледайки мижавото LCD-нце на камерата и които не се оправят с ретуш.

Дата:   26-04-06 01:10

Де да знам ве, Никсън - казах, че хабер си нямам от работа с клиенти. Просто ми се стори прекалено - преносимо ПЦ, преносим принтер ... както аз като си взех лаптопа уж да ми е по-леко и да не заема мястно. Сега имам външна писачка, 3 външни харда, външен модем и 100 пъти повече кабели отколкото бих имал ако бях с някой десктоп ... [smilie5]

Автор: Grandpa   
Дата:   26-04-06 09:34

Папи,
За какво ти на теб в Джумаята?
Това е за гларуси по плажа - "щрак-дай 3лв, айде следващия"...[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна