Автор: todorov
Дата: 22-04-06 10:45
Във форума на дир-а прочетох следната молба на Чичо Пейчо:
Автор: Чичо Пейчо
"Здравейте, много се радвам че в този форум ще мога да задам терзаещи ми въпроси. Имам около 700 лв. и се чудя какъв апарат да си взема. Гледам в Техномаркета едно Канонче /не му помня модела/ сребристо такова сигурно ще го знаете, щото не вярвам да са много сребристите модели, ама е колкото кутия цигари или малко по-голямо, та ми пасва хем на джоба и на бюджета. Ама има и едно Сони дето много прилича на Канончето /сигурно ще се сетите за кое Сони става дума, щото много прилича на Канончето дето Ви го описах/. Та и Сонито е някъде там като пари. В този ред на мисли искам да Ви питам дали Канончето или Сонито правят по-хубави снимки и изобщо има ли друг апарат дето прави по-хубави снимки и от двата /не наведнъж е, ами поотделно/. Гледах и един Самсунг дето момчето от Техномаркета ми каза че е 6 мегапиксела /каквото и да значи това/ а пък Сонито и Канончето бяха по 5 мегапиксела. В смисъл имат ли голямо значение тия мегапиксели, защото мисля да си снимам ей така, ама ако може и по-така де /нали се сещате/. Ама не искам да зимам Самсунга щото не ги обичам като марка. Най-обичам Сонито, ама ми казаха че Канон били Мерцедеса на фотоапартите. Та ако шесте мегапиксела не са кой знае какво пред петте мегапиксела ще се прежаля в името на марката. И накрая да Ви питам - абе вие какви ленти ползвате за тия апаратчета, щото ми казаха че Кониката не били хубави, а пък Орво вече не се намирало на пазара. като казах Орво се сетих, че имам един Зенит В дето го купих навремето за 180 долара, та го продавам сега за 150 долара, ако някой го интересува де.
Благодаря Ви за вниманието и очаква Вашите предложения.
Мерси!"
Да вземем да го посъветвале човека, защото направо му влизам в положение ...
![[smilie21]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley21.gif)
|
|