Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да помогнем на човека ...
Автор: todorov   
Дата:   22-04-06 10:45

Във форума на дир-а прочетох следната молба на Чичо Пейчо:

Автор: Чичо Пейчо
"Здравейте, много се радвам че в този форум ще мога да задам терзаещи ми въпроси. Имам около 700 лв. и се чудя какъв апарат да си взема. Гледам в Техномаркета едно Канонче /не му помня модела/ сребристо такова сигурно ще го знаете, щото не вярвам да са много сребристите модели, ама е колкото кутия цигари или малко по-голямо, та ми пасва хем на джоба и на бюджета. Ама има и едно Сони дето много прилича на Канончето /сигурно ще се сетите за кое Сони става дума, щото много прилича на Канончето дето Ви го описах/. Та и Сонито е някъде там като пари. В този ред на мисли искам да Ви питам дали Канончето или Сонито правят по-хубави снимки и изобщо има ли друг апарат дето прави по-хубави снимки и от двата /не наведнъж е, ами поотделно/. Гледах и един Самсунг дето момчето от Техномаркета ми каза че е 6 мегапиксела /каквото и да значи това/ а пък Сонито и Канончето бяха по 5 мегапиксела. В смисъл имат ли голямо значение тия мегапиксели, защото мисля да си снимам ей така, ама ако може и по-така де /нали се сещате/. Ама не искам да зимам Самсунга щото не ги обичам като марка. Най-обичам Сонито, ама ми казаха че Канон били Мерцедеса на фотоапартите. Та ако шесте мегапиксела не са кой знае какво пред петте мегапиксела ще се прежаля в името на марката. И накрая да Ви питам - абе вие какви ленти ползвате за тия апаратчета, щото ми казаха че Кониката не били хубави, а пък Орво вече не се намирало на пазара. като казах Орво се сетих, че имам един Зенит В дето го купих навремето за 180 долара, та го продавам сега за 150 долара, ако някой го интересува де.
Благодаря Ви за вниманието и очаква Вашите предложения.
Мерси!"

Да вземем да го посъветвале човека, защото направо му влизам в положение ...
[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Да помогнем на човека ...
Автор: charger   
Дата:   22-04-06 11:02

за Чичо Пейчо,

за Зенита,давам макс 135$ и то ако е три чипов,щото кодак вече не правят лента за Зенити.

иначе има едни кутий с дупка в средата,пинхолки,те са поне с 8мегапиксела

Автор: fotografinq   
Дата:   22-04-06 11:08

Наи добре можем да го орентираме,ако го пратим в магазин където освен да продават фототехника могат и да му дадат добър съвет,ако беше във Варна да го пратя при при fobo.

Автор: Wildkid   
Дата:   22-04-06 11:12

[smilie10]

Автор: Joro35   
Дата:   22-04-06 17:49

Хуморист...[ezik] [ezik] [ezik]