Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с апарата
Автор: vga   
Дата:   20-04-06 11:51

Здравейте! В най-неподходящия момент, точно преди абитуриентските балове, ми се струпаха проблеми с апарата Fuji S9500. Преди време забелявах сериозно количество изгорели пиксели, казах си хубаво, работи, махат се, сега не мога да го давам на ремонт. Вчера обаче без видима причина спря да функционира въртящото копче за опциите, определяне на скрост на затвора и блендата (това вдясно). То се върти но не изпълнява никакви функции, в който и да било режим на работа. Днес вече пускам апарата за да снимам и виждам че във визиора образа е размазан, сякаш нещо е разместено. Не знам какво стана, какъв е тоя карък но понеже апарата е купен от Пловдив а аз живея в София не мога да го дам сега, защото другата седмица ми предстоят снимки за албуми и не знам дали ще могат да ми го оправят. Има ли сервиз в София, предпочитам да си платя но да стане бързо в който да ми гарантират че машината ще се оправи за другата седмица. Благодаря ви много!

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с апарата
Автор: dimmby   
Дата:   20-04-06 12:47

Мале, мале...Съчувствам ти ! Дано и мен не ме постигне твойта участ ![smilie2] защото и аз съм със същия модел, и аз съм го купувал от Пловдивско, по-точно от Първомай. Аз засега нямам проблеми, какво ли е станало ?!?! https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=56460&t=55447&phorum_uriauth=#reply_56460. Пробвай тук ! УСПЕХ и кажи какво е станало !

Автор: Стоев   
Дата:   20-04-06 12:49

Сигурно си снимал патки... [smilie8]

Виж ZENTEX дали не може да ти резне нещо...

Автор: dimmby   
Дата:   20-04-06 12:51

А, пробва ли да махнеш батериите и картата, да ги сложиш и отново да пробваш, да не би нещо софтуерно да е увиснал ?!?

Автор: vga   
Дата:   20-04-06 13:10

От патките ще да е...хиляди наснимах, накълваха ми обектива... [smilie6]

Сега, понеже апарата си снима прекрасно в режим на LCD дисплея констатирах че нещо не предава добре на екранчето на визиора. Разклатих го. естествено ничо не стана. малко след това прозрях-завъртял съм настройката за диоптъра най-надолу и просто не виждам [smilie18] тцтц-а бая се притесних ноза радост се оказа това.и се радвам че го разбрах сега а не след снимките. но копчето не си работи и това си е. стана така-снимам пшред дяволското гърло наскоро и преди да влезнеме отивам да си платя входната такса и там си преглеждам досега заснетото-по принцип това копче в режим разглеждане действа за превъртане на снимките и ми е удобно да го ползвам вместо стрелките. пускам аз ма то не ще да прехвърля. зачудих се, ъс стрелките става. пускам да снимам (дотогава все на M си снимах) и установих че не мести блендата. после вече пробрах и другите функции които изпълнява и не иска. та на режим А в пещерата...мъка [smilie8]
Бушона не ми звучат много добре, и преди съм ги гледал за услуги по други поводи ма нещо...не ми вдъхват доверие. в крайна сметка не предполагам че е нещо кой знае какво тая повреда и се надявам да ми я оправят без да прецакат друго нещо. мисля да пробвам при тях. а кокото до пикселите изгорелите, бая са обаче в 90 % от случаите сотуера се справя добре и ги маха сам а иначе за 3 секунди във фотошоп и е готово. та тка-благодаря ти dimmby за идеята за този сервиз!

Стоев-ZENTEX Fuji прави ли?

Автор: Стоев   
Дата:   20-04-06 13:15

ZENTEX прави всичко [ezik] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна