Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PRAKTICA Luxmedia 8003
Автор: trivia   
Дата:   18-04-06 16:35

Здрасти, мисля да си купувам такъв апарат много бих се радвал ако ме посъветвате дали е добра покупа смисъл такъв хубав ли апарата добри ли са снимките и клиповете които прави и такива неща, дали няма некфи бъгове ......

Отговори на това съобщение
 Re: PRAKTICA Luxmedia 8003
Автор: Георги   
Дата:   18-04-06 16:37

практика [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   18-04-06 16:50

по отношшение на кое е [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Airborne   
Дата:   18-04-06 16:51

за тия пари толкова[smilie24]

Дата:   18-04-06 17:04

добре де не знам на по колко години сте тука но мисля че ясно си зададох въпросите и попитах дали може да ми се обесни за кво сте се регнали тука да ми пишете [smilie23] и за толко пари [smilie24] е страшни аз не разбирам от това затова помоллих и имах надеждата да разбирате от това подяволите [shtrak]

Автор: turin   
Дата:   18-04-06 17:11

хората ти казват, че практиката не струва, ти се дърпаш... просто забрави тая марка - практиките, които стават за нещо, са все стари лентови немски апарати. това днес са боклучета.
за тия пари можеш да си намериш истински апарат, 8003 е доста нов модел, предполагам че не е и най-евтин? ами - има други марки, канон, никон, пентакс... дето са им читави сапунерите.
[shtrak]
и не се ядосвай - никой не е длъжен да ти отговаря подробно. и без това тая тема с практиките тука е дъвкана до втръсване. ползвай търсачката на форума, ако искаш

Дата:   18-04-06 17:16

не се ядосвам [smile] това ми е достатъчно, но иначе бихте ли ми препоръчали на ОЛИМПУС някой модел който е с хубаво качество на изображенията и да прави видео със звук става въпрос до към 450 лв. ако пък не това то попринцип нещо което е добро до тия пари ....? Моля Ви най-учтиво[shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   18-04-06 23:18

Нямаш си на представа какъв тривиален и досаден въпрос задаваш. Не си виновен ни най-малко, но това е положението.

Ако все пак искаш смислен отговор опиши за какво искаш да използваш апарата и какъв опит имаш във фотографията.

Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   18-04-06 23:47

аз снимам с Практика луксмедия 4008 от една годинка, има малка матрица, няма добра дълбочина в кадрите, а също и рязкост. На светкавица прибавя много шум. Бавен е, това достатъчно ли е? Макар че този, за който говориш сигурно е по-нов модел. Освен това чат пат се бъгва и трябва да го изключваш като отвориш гнездото на батериите. Абе истинско шоу е да снимаш с Практика. Трябва да имаш здрави нерви. За макро - НЕ СТАВА. Боке с него никога не можеш да докараш. Ми за сега това се сещам[smile]

Автор: minister_of_sound   
Дата:   19-04-06 00:42

Аз също преди време имах 4008 и е доста зле! От 50 кадъра един ми беше на фокус! Да не говорим, че фокусира ужасно бавно (ако вобще фокусира)... Абе недей практика!

Автор: bobihot   
Дата:   19-04-06 00:50

Има хубави Пентаксчета

Автор: de5   
Дата:   19-04-06 07:29

на каква цена си намерил този апарат
сега практиката е чисто китайска
за 480лв от метро можеш да купиш Коника Минолта Зет5

Автор: PeterPAN   
Дата:   19-04-06 08:46

Zimai KM Z5 nema da suzeliavash!
[smilie24]

Автор: turin   
Дата:   19-04-06 11:09

bobihot, пентаксчетата май владеят яко, мда [smilie24] Иначе за малко повечко пари - canon от A-серията или никонче... Ама trivia не казва за какво ще го използва, какъв апарат търси. Това за хубаво качество и в същото време видео + звук и то да е на цена до 450лв ми се вижда малко не като да е съвсем възможно :)

Автор: yan   
Дата:   19-04-06 11:37

практика [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна