Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Инфо за CANON PRO 1 т.е съвет
Автор: cdjabi   
Дата:   18-04-06 00:56

има CANON PRO 1 и имам следня проблем, за което моля за професионален съвет: искам да му купя UV филтър на обектива за да го запазя от наранявания и песъчинки. Но се сблъсках със следния проблем - оказа се че трябва задължително да ползвам адаптер за 58 мм филтър и всеки път да го махам когато например искам да си сложа сенника...малко идиотско ми се вижда това положение....
просто искам да разбера дали наистина е така....винаги трябва да му слагам адаптера и тогава филтъра. искаше ми се да го навия директно на обектива...а адаптера за други филтри да го ползвам

Отговори на това съобщение
 Re: Инфо за CANON PRO 1 т.е съвет
Автор: Wildkid   
Дата:   18-04-06 01:16

Ми доколкото чета, и гледам - не виждам как ще навиеш филтър на обектива без адапторчето, след като е с байонет (адаптреа е тобно за филтри и сенник) - ама все си висля, че може и сенник, и филтър.....поне на моята Паналайка може - даже и с 2 филтъра!

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна