Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Криворазбраната правда
Автор: J0R0   
Дата:   29-07-04 11:39

Мине не мине седмица и някой току пусне тема как тук на сайта имало неправда.
Ту защо снимките качени в края на месеца не били в равностойно положение с тия от началото. Ту, че авторите, които се събирали на по бира си гласували един за друг. Ту, че снимките за конкурса - тия пуснати в началото и тия в края - не били равнопоставени, трябвало да се показват и оценяват всичките наведнъж.
Един е недоволен от едно - друг от друго...

Но защо всички трябва да са равни? Къде го има това? В коя област? Не е ли по-важно, че ВСИЧКИ СА ПОСТАВЕНИ ПРИ РАВНИ УСЛОВИЯ?
Иванчо си слагал снимките в началото на месеца - ми слагай ги и ти тогава, бе, кой ти пречи? Иванчо си слагал заглавия на английски или на френски и бил оригинален - ми слагай и ти! Иванчо черпел хората с бири и така си правел лоби - ми черпи и ти! Иванчо пишел редовно коментари под чуждите снимки, за да се хареса - ми пиши и ти! Иванчо бил активен - ми бъди и ти! Иванчо ползвал фотошоп и си обработвал снимките... и т.н. и т.н.

Отговори на това съобщение
 Re: Криворазбраната правда
Автор: TheMadMan   
Дата:   29-07-04 11:44

Жоро [smilie24]

на доста народ посещаващ този сайт му липсва едно мноооооооого важно качество - ТОЛЕРАНТНОСТ. Без него и фотография не се получава. И тук в този сайт се появявя българския патент да се гледа в канчето на другарчето.

Много хора знаят, че се събираме на Баба Яга през лятото и на закрито зимата (О!Шипка, Яйцето и т.н) винаги в четвъртък към 18-19 часа. Този сайт е отворен, както и сбирките са отворение към нови членове [smilie24] [beer] [shtrak]

Хе-хе...
Автор: GenaDP   
Дата:   29-07-04 11:45

нека продължим в същия дух:

...Иванчо бил гей - ми стани и ти (ама малко ще боли)...

Автор: TheMadMan   
Дата:   29-07-04 11:46

Опааа, Гена, липсваш нииии, но се появи [smilie24] [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   29-07-04 12:16

Ajde Joro,vsichki sa ravni ama samo pri starta .
Az obiasnih nadylgo i na shiroko,che sme go napravili taka che da niama znachenie koi koga postva snimkite si.
Ne sa ravni samo kato kachestvo na snimkite...

Автор: yanee   
Дата:   29-07-04 12:35

[smilie18] ehhh, GenaDR gi puska vinagi edniiii...ponqkoga se smeq, drug pyt se mry6tq, ama taka e lo6o nqma, seki, na sebe si prili4a[smilie19]
i 6toto predi vreme se izkazah za lobiszma, koito e fakt tuk, iskam da spodelq o6te ne6to.
az ne mrynkam, mainata mu, ako samo tova e kusura na foruma, no k'voto sym kazal to e bilo izraz na moeto mnenie, za6toto vqrvam v sy6toto, za koeto govori "Ludiqt" - TOLERANTNOSTTA [smilie24]
idvam na tova mqsto v Net-a, za da nau4a onova koeto neznaq vyv fotografiqta (a to ne e malko), 4uq mneniq, da razgledam i sypostavq snimki, sy6to i da se pozabavlqvam[smilie25]
ako puk 6te trqbva da si myl4im edin sre6tu drug, siguren sym, 4e i birata nqma da ni e vkusna...aide nazdrave, pi4ove[beer]

Автор: asahi   
Дата:   29-07-04 13:51

Гена, разправят, че боляло известно време, ама срама траял повече.

Ха!
Дата:   29-07-04 14:03

Къв срам бре, момко? Това са отживели схващания... Сега е модерно да си обратен.

Автор: Brummaker   
Дата:   01-08-04 14:03

Сега разбирам някои предложения на Генчо [smilie3]

/или както казваше една наша асистентка: умен бил - сетил се [smilie5] . Аз ще добавя - с мааалко закъснение [smilie19] /

[beer]

Автор: Poshtarov   
Дата:   01-08-04 20:58

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

???
Дата:   01-08-04 22:50

Що да съм позакъснял бре, Бруме? Да разбирам, че са ме изпреварили, и вече са те вкарали в правата вяра, а?

Дата:   01-08-04 22:56

Не бе Гена,
аз съм закъснял с "откритието" [smilie3]
Абе не са още-борят се младежите, ама немъ ги огрее [smilie18] [smilie18]
Прочети горе за един апарат-ще се скъсаш от смях, а и до колкото те познавам от тук- и нас ще поразвеселиш....[smilie24]

[shtrak]

???
Дата:   01-08-04 23:13

За тоя ли иде реч:

ефективна дължина на фокуса: 6.120 - 17.721 мм
Обхват на фокуса:
стандартен режим: 40 см до безкрайност;
макро режим: 10 - 50 см (20 - 50 см с 3х оптично увеличение);

Кво му е на апаратчето? Щом има люде, нуждаещи се от подобно дръвце, ще има и люде, които да произвеждат подобни дръвца...

Дата:   01-08-04 23:16

ъхъ...[smilie18] [smilie18] [smilie18]
ми нищо не му е на апаратчето: един приятел казваше: същото, но няма нищо общо [smilie19]
та така и аз - това, казваш е апарат, така ли...[smilie3]
ай сега, да не почваме темата "препоръчайте ми нещо за 500лв" [beer]

Дата:   01-08-04 23:23

Не вярвам новите ГСМ-та да правят по-готини снимки... Ама маса народ ги купува, нали?

Дата:   01-08-04 23:32

О, о, о - това за апарат в телефона и въобще 3 в 1, 4 в 1 и т.н са ми любимите неща [smilie3]
Аз пък си искам 1 в 1 !!!
апарат = апарат
телефон = телефон и т.н.

първа  назад  1     всички  напред  последна