Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Vypros za Minolta
Автор: SKY   
Дата:   31-07-04 01:48

Abe nqkoi sluchaino da znae MD-mount obektivite na Minolta stavat li za autofocusnite baioneti?

Отговори на това съобщение
 Re: Vypros za Minolta
Автор: rufo   
Дата:   01-08-04 00:30

Opredeleno - NE ![smilie6]

Дата:   01-08-04 01:22

Oh, well...!:) Blagodarq!

Автор: Thor   
Дата:   01-08-04 02:28

определено можеш да ги закачиш но ти трябва адаптор ,проблема е другаде че адапторите от линка които следва коментара ми са с оптически елемент и при положение че не са правени от "MINOLTA" следва че оптичният елемент най вероятно ще е от съмнително качество ,което предполага и влошаване на оптическите качества на закачения обектив ,при малко повече търсене из нета може и да намериш адаптори правени от "MINOLTA" или по сериозни фирми като "NOVOFLEX" ,"VISOFLEX" и др. но и цените им ще са и те сериозни ,това ти ще си го решиш ,а най добре е преди всичко да се разровиш из форуми ,дискусии и сайтове посветени специално на системата "MONOLTA" така ще стигнеш до най доброто разрешение сам :))

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&a=65_439&Submit.x=21&Submit.y=17&shs=&ci=418&ac=

Дата:   01-08-04 21:39

Eeei, Thor, thanks!! Mnogo izcherpatelna informaciq!:) Prosto se chudeh dali shte moga da polzvam obektivite, koito imam ako eventualno si vzema nqkoi den digitalniq analog na Dynax/Maxxum 7.
A NQKOI DA ZNAE KOGA TOCHNO SHTE E "PHOTOKINA"?

първа  назад  1     всички  напред  последна