Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как мислите...?
Автор: Poshtarov   
Дата:   01-08-04 20:03

Според уважавания от мен автор murnau, това не е снимка:
https://photo-forum.net/i/31094&USER_ID=2730
Какво мислите вие??

Отговори на това съобщение
 Re: Как мислите...?
Автор: Brummaker   
Дата:   01-08-04 20:06

Аз не бих се изказал категорично. Но според мен, ако някои от снимките на murnau са странни / и затова - харесвани от някои /, то не виждам причина и тази да не е такава...

[smilie24]

Автор: Krassy   
Дата:   01-08-04 20:14

Аз с такива крайни лични мнения виждаш ли каква патаклама дигам [smilie10]
Идеята ти много ми харесва и като символика и като кадриране.
Това е възел или примка все пак? Възлите са стегнати... или може би трябва да се абстрахираме от това виждане.
Наспорих се достатъчно и не е етично мисля да обсъждам даден автор, но като говорим за виждане и харесване - не говорим за налагане на мнение!
Грешката на murnau е че понякога се 'изказва' под някой снимка без да се аргументира. Правил го е и под мои:
"murnau : 25.07.2004 15:07
hubavo ama iskam poveche, tva ne me zadovoliava "

Не върви да му кажа да си купи вибратор, нали?

Публикацията е редактирана (01-08-04 20:18)

Автор: epixs   
Дата:   01-08-04 20:56

tova malko zvuchi v duha "neznam kakvo mu ima, ama ne mi haresva":-))) kato e "nesnimka", kakvo e togava??????

Автор: feon   
Дата:   01-08-04 22:56

bez da opravdavam murnau mislya, ce problemut e v loshata obrabotka, gubi se useshtaneto za vuzheto, ima go, ama e samo kontur, nyama dulbocina i relef..
puk i za tozi konkurs mnogo naglaseni neshta, syakash horata se stremyat da pokazvat ne onova, koeto useshtat v sebe si, a nyakakvi ochevidni, vsekidnevni i chesto prazni ot lubov...

Mi spored men puk Lubovta ne se sreshta tolkova cesto, nito puk e u vseki, ta da e vsichko, koeto vidim...

Автор: murnau   
Дата:   02-08-04 04:14

kazvam za tozi det umee da chuva

i kato pochnete da se argumentirate vsichki do edin, togava sha mi tursite smetka

???
Автор: GenaDP   
Дата:   02-08-04 04:37

"hubavo ama iskam poveche, tva ne me zadovoliava"
Не върви да му кажа да си купи вибратор, нали?

Е па обикновено ебане няма ли да свърши работа?

Автор: Frida   
Дата:   02-08-04 14:25

е толкова ли те заболя от Мурнау .. като гледам пове4ето хора хълцат от долу и те хвалят ... като ви хвалят не търсите да се аргументират ама иначе сте много стриктни .. сладури [smilie19]

Автор: Krassy   
Дата:   02-08-04 15:00

Тук по старите автори така свикнаха на взаимните си комплименти че ако някой, независимо кой, дори и да не му е било на кеф и попрекали с отрицателното си мнение - така бърка в здравето на тази УТОПИЯ че ...
Момента е че се обръща внимание на това че изобщо е отправена критика, а не на това - правилна ли е или не
Не се дискутира професионално а се джафкат като долнопробни цигани.
И ако 'някой' ти е изразил отрицателно мнение за снимката ти, то той за теб е 'черна овца' и ти гледаш на всичките му други сники с неприязън.
Факт [smilie7]

Дата:   02-08-04 15:02

Murnau, kakto i kazah, e avtor, kogoto az mnogo uvajavam. Zatova i iskah da razbera neshto poveche za negovata kritika, zashtoto, kakto znaem vsichki, imenno blagodarenie na kritikata rastem. Zatova i iskam tq da bade takava, che da e ot polza.

Автор: boni   
Дата:   02-08-04 15:18

Моето мнение е ,че във въпросната снимка има идея - въжето ,примката ,сърцето и т.н,но щеше да е добре тази идея да бъде вплетена в някакъв сюжет и с други действащи лица - дори и елементарен - две ръце във възела или някаква подобна дивотия ПОНЕ.
Така ми изглежда като нещо твърде стерилно и извадено от контекста. Все едно да преразкажеш "Даровете на влъхвите" на О'Хенри с едно изречение - "Те много се обичаха и не можеха един без друг" .Да така е ,обичали са се ,но как е представено това в раказа ?Аз мога да ти го преразкажа с малко думи,но да усетиш настроението и чувството,което О'Хенри е вложил .
Така че,за мене това също не е снимка. Друг е въпросът ,че Мурнау не се е обосновал.

Дата:   02-08-04 15:49

Da - i za men tova ne e klasicheska snimka; po-skoro e fotoplakat.

Автор: stoevmobile   
Дата:   02-08-04 20:48

По-скоро си е тема за картичка за Св. Валентин, ако имаше нещо червено за фон, че този небългарски празник широко се празнува. А за картичка се е "утепало" - семпло е, красиво, а силно загатва обвързването. Ама фона... сам си прецени.
Ако направиш червено само въжето.. отива към Баба Марта..
Две сърца на въжето - за покана за сватба..
Хитро е, като цяло, ама личното ми мнение си го изказах в коментария. Гот, ама за другаде, не за конкурса[beer]

Дата:   02-08-04 20:54

Всъщност, като за пореден път погледнах и размислих, за Баба Марта май не иде. Не обичам да си редактирам постингите. Сгрешил-сгрешил! Помисли за картичка, обаче - идеята е свежа, а и формата на снимката е подходящ.[smilie24]

Дата:   02-08-04 21:54

A imash li ideq kak stavat tiq neshta - toest kak da q otpechatam - samoiniciativno ili si ima firmi kartichko-izdateli za sponsorstvo??

Дата:   02-08-04 23:08

Не знам, за съжаление. Не съм професионалист. Снимам за собствено удоволствие.
Мене ми хареса снимката и просто ти дадох идея.
Тук у форума има хора от всички браншове, дето биха могли да помогнат с практическото решение и да помогнат. [smilie24]

Автор: murnau   
Дата:   03-08-04 01:03

poshtarov, vednuj kazah tuk, che az ne viarvam , che v tozi sajt moje da se nauchi neshto osven razmera na taja ili druga matrica...nishto obache otnosno kadura i cvetove ;)
taka che ne mislia, che shte se obosnovavam sled takova izkazvane
drug e vuprosut , che moga ;)

i kojto me poznava poveche, go znae

kakvoto predlagate, takova predlagam i az(kakvoto povikalo, takova se obadilo; GenaDP go davam pak za primer...)

Дата:   03-08-04 11:00

Murnau, tochno pak ti si chovek, koito iskam da me kritikuva (i da se obosnovava zashto), zashtoto znam, che ot teb moga da naucha mnogo. Tova ne kasee nikoi drug. Priemi go kato lichna molba!

първа  назад  1     всички  напред  последна