Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Общи албуми за рейтинг А и В?
Автор: Focus   
Дата:   15-04-06 19:58

Може ли да има по една галерия за рейтинг А и В съответно, която да съдържа обща класация на снимките, независимо от раздела, в който са пуснати. Идеята ми е, че за хора с малко време и бавна връзка (което си остава техен проблем :) понякога е трудно да отворят 17 галерии, за да разгледат последните най-добри снимки.

Отговори на това съобщение
 Re: Общи албуми за рейтинг А и В?
Автор: Стоев   
Дата:   15-04-06 20:00

Какво означава "с бавна връзка" ?[smilie8]

Дата:   15-04-06 20:05

Към интернет - като отворя 17 страници и се почва чакането. А от всяка страница като отворя
по 17 снимки...

Дата:   15-04-06 20:07

Хм, попитах технически, не платонически - дай някакви ориентири за КБ/сек примерно [smilie3] [beer]

Дата:   15-04-06 20:13

Технически имам пред вид последователен, а не паралелен достъп до резултатите на рейтинг А и В, а КВ/сек. зависят от маймуните, дето са на клона. Иначе тръгваме от 32 КВ/сек.

Автор: simon   
Дата:   15-04-06 20:40

Ааа Фокус, ти си песен, аз бях една година на 24 килобайта, жестока тръпка!

Дата:   15-04-06 20:49

Да ти имам проблемите....

Автор: shulio   
Дата:   15-04-06 21:38

Стоев винаги ли се отнасяш така към проблемите на другите?Като знаеш и можеш толкова помогни на хората.Изказваш некви мнения дето по-добре да си ги запазиш за себе си.И не става въпрос за тая тема специално,а по принцип.

Дата:   15-04-06 21:47

shulio написа:

Стоев винаги ли се отнасяш така към проблемите на другите?Като знаеш и можеш толкова помогни на хората.Изказваш некви мнения дето по-добре да си ги запазиш за себе си.И не става въпрос за тая тема специално,а по принцип.

Винаги се опитвам да помогна според възможностите си, лошата връзка ми е проблем от години (това за тази Тема).

Не се опитвам да налагам мнението си, просто го изказвам.
Има Форумци които рядко пишат и такива, дето по-често пишат у Форум.
Логично е тези последните да изглеждат малко по-досадни.
Извинявам се публично, ако някъде съм те засегнал безпричинно.

Автор: shulio   
Дата:   15-04-06 22:53

Стоев това беше в кръга на шегата :) не ме разбра :)явно трябваше да напиша някоя и друга усмивка :)

Дата:   15-04-06 23:07

Форума винаги е в кръга на шегата, освен ако не става дума за пари или неуместни съвети за харчене на такива за неподходящи играчки [smilie3]
[ezik]

[beer]

Автор: orbitalen   
Дата:   16-04-06 00:42

@Focus, ако съм те разбрал правилно, искаш като кликнеш горе на рейтинг А/В да виждаш рейтинга за деня? В момента тече конкурс, който не ти дава възможност да видиш самите снимки, а виждаш целите категории. На началната страница можеш да намериш повече информация за конкурса и кога той ще свърши! Тогава всичко ще си е пак по старо му... ;) А до тогава можеш да си отваряш 17-те страници и да чакаш... [smilie6]

А по въпроса за бавната връзка - не всички сме от София и не всички имаме 200+КБ/с връзка (тука в Бургас този ни лукс би ни струвал около 150лв.)... ;)

Автор: boni   
Дата:   16-04-06 00:47

Абе въпреки, че обяснявахме пак не е ясно май.
Нищо общо няма това с конкурса.
Разбира се , че можеш да видиш и самите снимки, като кликнеш на тъмба на категорията.
Така ще си бъде винаги, ще може да се гледа само рейтинг по категории.
Това е направено, защото не е редно да се сравняват директно снимки от различен тип и характер, както не може да с пуснат на едно гласуване песен на Глория, соната на Бетовен и хардрок на Пърпъл.
Всяка снимка се състезава по рейтинг в категорията си с други подобни на нея снимки.
Тва е то:)
И пак да кажа, като отворите рейтинга на една категория вътре има директни връзки към останалите.

Дата:   16-04-06 10:30

Бони, благодаря за конкретния отговор. Аз нямах представа за тази концепция. Като пуснах темата нямах пред вид съпоставяне (или още по-зле - противопоставяне) на снимки от различни галерии. Ясно е, че тези неща са несъпоставими (не можем да сравняваме хубаво макро с хубав портрет например :). Просто имах пред вид удобството за бърз преглед на последното най-добро от фото-форума.

Автор: orbitalen   
Дата:   16-04-06 13:48

@boni, извини ме тогава... явно и аз не бях разбрал... Все си мислех, че като свърши конкурса и всичко ще си е пак по старо му![smile]

Автор: besso   
Дата:   16-04-06 13:50

натискаш бутона english и гледаш обща галерия за Б и друга обща за А [smilie7]

Дата:   16-04-06 14:42

besso - [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна