Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Разликата между Lz2 и Fz5
Автор: helix   
Дата:   14-04-06 21:22

Някой може ли да ми обясни разликите между двата апарата освен zoom-а, и има ли смисъл да давам 200 лв повече за fz5 вместо да взема lz2.

Отговори на това съобщение
 Re: Разликата между Lz2 и Fz5
Автор: Pehata   
Дата:   14-04-06 21:40

Чети тук

и тук

и ако има нещо неясно пак ела. [smile]

Автор: CYPER   
Дата:   14-04-06 21:41

LZ2 е компактен апарат, който не ти дава такава свобода, като FZ5.

Автор: Dido_N   
Дата:   15-04-06 08:59

FZ 5, е страхотен.Ако не са ти проблем парите (тези 200лв)купи си ФЗ5.Това нещо прави много добри снимки.Освен това е по-добър.Вярно е че с повечето екстри не мога да работя още но съм очарован.ЛЗ е по-малък, но ти си решаваш.Отиди в някой магазин където ги има и двата и ги сравнявай.

Автор: Darksorrow   
Дата:   15-04-06 10:05

сравняваш БМВ 316 с Ауди а6. не са от един клас просто. ако ще снимаш приятели и семейство за спомен - лз2. за по-сериозни неща - фз5. просто е ;)

Автор: xborox   
Дата:   15-04-06 10:23

И аз си мисля, че няма какво да го мислиш, стига да имаш малко повече лев. Единственият плюс на LZ2 e по големият екран - 2 инча срещу 1,8 за FZ5. Освен по добрата оптика, ако се не лъжа FZ5 е с новия софтуъер за разлика от LZ2, а и не по малко важен фактор е, че е със зарядна батерия, която е доста стабилна.

първа  назад  1     всички  напред  последна