Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение за HP ScanJet 4370 или друг скенер
Автор: mik   
Дата:   07-04-06 17:52

някой има ли представа този скенер как е добър ли е,струва ли си парите???

Публикацията е редактирана (07-04-06 18:56)

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение за HP ScanJet 4370 или друг скенер
Дата:   07-04-06 18:59

Някой казват Епсон или канон но ако има някой който има фото скенер да даде ако може някакъв коментар. Трябва ми скенер да сканира качествено негативи за размер А4 на полученото изображение

Публикацията е редактирана (07-04-06 19:01)

Автор: creamstand   
Дата:   08-04-06 13:28

И аз търся повече информация зя скенерите за диапозитиви и негативи.Можеш ли да ми дадеш линк с модели и цени или да ме ориентираш за какво става дума по-точно.

Дата:   08-04-06 13:33

http://www.letsgodigital.org/en/news/articles/story_3626.html

Публикацията е редактирана (08-04-06 13:35)

Дата:   13-04-06 21:37

Креам, днес си купих тази книга 'Цифровата фотография' на Географик-а и там пише че плосък скенер за филми трябва да е с над или 2400 dpi за да се получи снимка с размер 20*25. Повчето илюстровани примери бяха със Епсон, както и повечето препоръки към мене когато питам за скенер. освен това и плътност над 3.2 трябва да има. Сега точно не мога да се сетя за какво беше (нещо за прозрачноста на филма ама пих мастика[smilie24] ) та това трябва да гледаш. Аз си харесах тук един модел от нета ама пак ще питам един фотграф и тогава ще купувам. Ай пък късмет!

Автор: karavelov   
Дата:   13-04-06 21:43

ако ще сканираш само лайак формат, най-добре си вземи филмов скенер - доста пари е. Ако не, вземи си Епсън.

Автор: siluet   
Дата:   13-04-06 22:54

За лайка формат само филмов скенер, в базара в момента се продава Коника Минолта за 400 лв.

Дата:   13-04-06 23:07

[beer]

Дата:   14-04-06 23:56

номера беше че не ми се дават много пари. че то аз ако дам много за филмов скенер по добреда си купя цифрово тяло, пък който искарва пари си струва. Аз щтракна някоя сватба годишно я не а другото е ей така. Та за това ми е цялото чудене. Предпочитам първо високо качествена оптика пък тогава ново тяло. Снимката се прави в главата туй е моето мнение а това че не ства винаги и се дразня си е мой проблем[smilie5] [smilie5] [smilie5] . Благодаря ви все пак за мненията и коментарите!!![smilie24] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна