Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Търся един кабел...
Автор: hidden_skills   
Дата:   12-04-06 22:27

Хора, ако имате представа от къде мога да си намера кабел (къв вид е), с които да мога да си качвам инфо от камерата CANON MX700 на компа пишете [smilie11] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся един кабел...
Автор: asahi   
Дата:   12-04-06 22:47

В упътването на камерата ти е написано какъв е кабела. Не е крадена, нали?
Упътванията чичо Гугъл ги знае къде са.

Дата:   12-04-06 22:50

В упътването не е споменат тоя които ми трябва ама такъв съществува...та ДВ ли къв е...ама много спешно ми трябва :) не е крадена ама упътването е шит

Дата:   12-04-06 22:57

Звъни в Канон - България. Михаела не знам коя е продуктов мениджър на фото-видеото. Няма само пари да взимат - и съпорт трябва.

Сигурно кабела е стандартен файър-уайър. Прилича ли ти на такъв?

Автор: Han_Solo   
Дата:   13-04-06 00:16

сигурен ли си че камерата е Канон, защото на страницат на Канон че и с гугъла нещо не откривам такава... за сметка на това откривам Фуджи MX700[smilie3]

Дата:   13-04-06 00:21

И мен ме питат често за ксерокси Тошиба[smilie18] .

Дата:   13-04-06 10:14

Хорица мн съм разсеян камерата е CANON MV800 ne MX извинете за грешката... :)

Автор: 2metraninja   
Дата:   13-04-06 11:17

Ами канонските видеокамери си имат повечето Firewire.
струва 20 лв кабелчето в магазина, но съответно трябва да имаш такъв вход на пц-то, (ако нямаш - около 30 лв е такава PCI платка пак в магазина) - трябва и да видиш дали ти е 4 или 6 пина конекторчето, после и програма - да речем Ulead Video Studio 8 да ти кепчърва. Това е за видеото.
А имаче от картата да сваляш снимки ти трябва обикновен кабел USB to Mini/Micro USB - 5 лв в Метро.

Това принципно - не съм видял тази конкретно камера.

Дата:   13-04-06 18:52

мерси човек ... а знаеш ли колко време се свалят работите (напр. касетка 50 минути) на харда ... и колко мб е едната касетка 50 мин :)

Автор: lacho   
Дата:   13-04-06 18:58

ами в ДВД формат е около 5-6 Гб но после може да го събереш на 4.7 Гб двд

Автор: Sidewinder   
Дата:   13-04-06 19:00

много време се свалят, ще ти трябва доста [beer] .

Автор: ken   
Дата:   13-04-06 20:25

50 min се свалят за 50 мин при 200 МБ на минута .... прави си сметката (говорим за DV формат)

Автор: MMarkov   
Дата:   13-04-06 22:36

В какъвто и формат да е видеото се сваля в реално време. По добре е да го сваляш в ДВ формат а след това да си го правиш на ДВД. Запазва се по- добро качество след редактирането.

Дата:   13-04-06 23:01

5-6 ГБ не е ли много .. нема ли начин за сметка на качеството което си е мн добро да го опраа ... и с коя програма ... и с коя се сваля ДВ

Автор: Tonidi   
Дата:   13-04-06 23:42

Щом качеството ти е много добро а гигабайтите са ти много,снимай на по-ниска резолюция и ще спестиш място[smilie18]

Автор: 2metraninja   
Дата:   14-04-06 09:03

Като си го кепчърнеш с гореспоменатото ВидеоСтудио8 после с каквото искаш си го енкодвай - ДивХ, МивХ - това вече си зависи от теб колко компресия ще му направиш после.

Дата:   16-04-06 13:27

http://www.canon.bg/main_entry_fulltech.php?id=335 --- ето я камерата начи ДВ кабел ще я устрои...щом има дв-изход или греша ? тоя фире-леар дето го споменаха маи не стаа ... :)

Автор: ivantt   
Дата:   17-04-06 13:23

Свързването става със IEEE 1394/файър-уайър/. Една касетка е около 14GB, сваля се/кепчеринг/ и обработва с MoviMaker от Windows XP. По-добре е в DV формат. След като се направи филма/с музика,субтитри и допълнителен глас и ефекти/ се енкодва в .avi, или .wmv. Можеш да ползваш и Adobe Premiere в комбинация със Audition и After Effects или Ulead.Последните са значително по-добри. Аз имах проблем със Premiere не искаше да управлява камерата/JVC/.

Автор: glas   
Дата:   17-04-06 17:06

Би трябвало да няма проблем ако използваш Pinacle Studio, за прехвърляне.
А кабела е firewire 1394, дай един телефон да ти обясня.

Дата:   17-04-06 23:33

ся пък фире-леар ? ами човек ето ти телефон ако моеш ми обесни утре към 8:30--13:00 съм си в нас наи добре ще е да звъннеш даам ти домашен да не се набутваш дано си от плд :) 032///697780

Автор: Han_Solo   
Дата:   18-04-06 00:38

hidden_skills , файъруайър, IEEE1394 DV in-out са всъщност едно и също нещо [smilie3] даже някъде може да го срещнеш и като i-link

Дата:   18-04-06 10:02

тц тц ходих до техномаркет и там ми казаха че нямат такъв кабел за моита камера и че не им доставяли ...

Автор: glas   
Дата:   18-04-06 10:18

отиваш в някой магазин за компютри и аксесоари и си купуваш кабела - към 10лв. носи си и камерата за по-сигурно. другият край на кабела е за USB-то на момпютъра.

Дата:   20-04-06 22:59

xax

Дата:   20-04-06 23:03

Най-много видове кабели съм виждал във Вики-Ват, бул. Руски до моста в Пловдив (то може и другаде да има, ама там бяха най-много). В Техномаркета до Младост на източната стена също има много кабели. Консултантите, за съжаление, не са чак толкова компетентни.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна