Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с КардРийдър - съвет?
Автор: heliossve   
Дата:   11-04-06 16:39

Имам КарРейдър 6в1 който до сега си работеше добре, но скоро си взех CF SanDisk ExtremIII и ето го проблема: Рейдъра не я чете, имам други две карти Apacer и няк`ва друга куча марка с които няма проблем. SanDisk-а като я сложа в принтера я източвам, ама защо да е така. Да имате някакви идеи? [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Публикацията е редактирана (11-04-06 16:47)

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с КарРейдър - съвет?
Автор: photoforce   
Дата:   11-04-06 16:41

То не е Автомобилен Ездач, а Четец на Карти, ама !

Кард Рийдър.

Автор: ZENTEX   
Дата:   11-04-06 16:42

Card-reader по-ново поколение[smilie3]

Автор: artmika   
Дата:   11-04-06 16:43

не би трябвало да е от това, но ... ако рийдъра ти е усб 1.1, може да не захапе.
на мен не ми се е случвало все пак
[smilie8]

Re: Проблем с КардРийдър - съвет?
Автор: StoyanBozhkov   
Дата:   11-04-06 17:30

Хубаво е преди покупка всичко да се проверява в магазина на място - четат ли апаратът и рийдърът картата.

Решение сега - нов рийдър, още 20 лв. [smilie23]

Автор: asahi   
Дата:   11-04-06 19:29

Продай тъпата карта.

Автор: heliossve   
Дата:   12-04-06 08:34

asahi, tq kartata hi4 ne e tapa ima si 1GB mozak, ama Reidara mai e tap.

Автор: photoforce   
Дата:   12-04-06 11:14

Ами аз имам фотоапарат Фотоклип - български. Не се характеризира с някакви особени номинации... и ето, на. Купих си това лято карта СанДиск - не я чете и не я чете, нямало карта. Откачих... търсих, търсих - намерих си някаква супер измислена "МедиаФо" и тръгна веднага. И други познати са имали проблеми именно със картите на сандиск - вероятно имат някаква особенност - например сертификат, за който след това компаниите производители на четци или апарати трябва да платят, за да могат да го имплементират в мобилните си устройства - и понеже по-бедните компании като тази на твоят ридър или моят апарат не могат да си го позволят/намират, че няма смисъл, става така, че картата не се разпознава.

Автор: mggeorgiev   
Дата:   12-04-06 12:01

И аз имам подобен промлем - апарата чете, HAMA 19 in 1 V2 не иска да чете без грешки. Решението при мен е - нов Card Reader.

Автор: грегари   
Дата:   12-04-06 13:48

имах подобен проблем с рийдера "Apacer".
4етеше си всякакви карти. мои и клиентски, но не и една "сан диск". а този "сан диск" си го прехвърлях през апарата в пц-то безпроблемно. накрая рийдера се скапа и окончателно спря да чете всякакви сф.карти и го подарих на колега(ползващ мс. карти).

първа  назад  1     всички  напред  последна