Автор: Mobby_Dick
Дата: 18-12-03 13:53
Съгласен напълно с мненията на Джъмбо, и на Жоро. Наистина, последните неща маи се класират някакси. Снимката на 1-во място е много добре направена но...имаше също доста много добре снимани екзотики, от които ми миришеше на пътешествие и стягане на раница доста повече. Явно доста Артове са оценявали - добре, че нямаше натюрморти с компас и бутилка, например B&W, но пък имаше доста подуенски жп.линии и прочие. Нищо лошо - ама всяка снимка си има място - на мен ми харесва снимките в предни позиции В ТАКЪВ КОНКУРС да миришат на тропици, пасати, пясък, студ, бури и антика. Може би, защото съм пристрастен - по образование съм и географ :)) ценях в този конкурс повече пътешествието...а не интерпретацията.
В Национал Географик снимките освен, че са хубави, са правени в редки кътчета.
участвах само с 2 снимки, защото не съм имал шанса да пообиколя някои такива редки кътчета, както са го направили доста от участниците, а част от тях са се справили прекрасно и с фотографската част.
2-ро място - "Зелена буря" - много силна снимка, но точно точно това зелено...ама хич, ама изобщо не се връзва. Вече мога да го кажа, не исках да влияя или влизам в спорове с разни Артове.
3-то място - Ант е пуснал не 1-2 или 3 силни снимки, точно по темата. Браво!! Според мен тои трябваше да бъде първенеца!
Искам да кажа , че видях достоини за класиране неща и на Amateur, Polar bear, Ilianski,Svetalcho, msld, pulse,ObiOneCenobi, Brummaker, Boreto, както и много приятни снимки на Ivan-Kolovos,Peter, Chanev, eli, emmmo, ceco, pulse, mia, Стефан, Elina, pinko, fototo, .извинявам се, сигурно съм пропуснал някои.
|
|