Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ДОВЕЧЕРА 18.30 - ВИНАРНАТА
Автор: sheki   
Дата:   06-04-06 13:08

Чуков ще черпи[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: ДОВЕЧЕРА 18.30 - ВИНАРНАТА
Автор: ValentinRussanov   
Дата:   06-04-06 14:08

Stava!!

Автор: chukov   
Дата:   06-04-06 14:28

Чуков довечера няма да идвааа

А да ви видя сега какво ще си приказвате цяла вечер. Че и номерът с неплащането на сметката няма да мине, защото предния път като избягахте платих аз.

Той персоналът от Винарната не е уловен в гората.

Автор: Joanna   
Дата:   06-04-06 15:01

Е, Чуков, жалко... мислех да ти пазя едно място до мен... ама като няма да идваш, пак ще пия сама...[beer]

Автор: freestiler   
Дата:   06-04-06 15:32

Чуков,Чукоов...след предното ти напиване и тоя имидж на Дряновци дето го спретна,те разбирам братко що няма да идваш...то и аз не бих припарил поне месец във Винарната,белким ме позабравят малко...че то срааам срааам...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: chukov   
Дата:   06-04-06 16:52

Роска,

тя жена ти затова идва всеки път, че един път идва сам и то беше напиване то беше чудо.
Беше намерил и някакви две сестри уж били близначки и те поведоха нанякъде ама след малко се върна едната да ни каже, че си паднал пред вратата на търговския център и да те приберем и без това нямало да свършиш работа.

На Вальо неговата и тя затова идва - да го държи на къс синджир, че много му загриба свредела.

Оня ден чувам персонала от Винарната си говорят "Абе няма ли да има скоро сбирка на фотографите, че никой друг не ще от фалшивия алкохол, не можем го утика тоя месец"

първа  назад  1     всички  напред  последна