Автор: jdl
Дата: 06-04-06 10:53
Една молба имам към ползващите Apacer Steno CD211:
Трябва ми PSD, и най-удачния вариант за момента ми се струва за BG именно CD211. Много ми харесва HyperDrive HD80, примерно, но с цена $149 и сериозна сума за доставка допълнително, не ми се вързва с финанси/нужди-те. Затова моля, който ползва Apacer-чето, да помогне с малко информация, аз нямам възможност да отида до офис на Вали, за да го разгледам на място:
1. С бърз CardReader, примерно сините HAMA 19-in-1, и бърза карта (Kingston Elite Pro, примерно, или SanDisk II), успява ли да надхвърли 2MB/s, или това са му възможностите. Или другояче казано, колко време му отнема преточването на 1GB карта - 8мин или по-малко?
2. Има ли ограничение в броя на прехвърляните файлове, когато се прави backup на цялата карта, а не избирателно прехвърляне на файлове? Четох в документацията нещо за max 40 файла на ниво?!? Примерно 240 или 480 файла ще ги прехвърли ли без проблеми при backup-a наведнъж?
3. Забелязали ли сте при трансфера да се пропускат файлове или да има грешно прехвърлени такива?
4. Има ли индикатор за напълно заредена батерия (при зареждане) или го държиш на заряд над 4 часа просто.
5. Корпусът му е пластмасов, прилично качество ли е пластмасата, или ще се напука след няколко месеца :-)
6. И последно - някой ползвал ли го е 4-5 дни без презареждане (примерно една планина далече от хижи с ток), колко GB успява да преточи, преди да му падне батерията? Интересно е в този случай какъв е точно модела на HDD-то, аз смятам да го оборудвам с един 40GB 5200RPM 8MB Cache на Toshiba, хареса ми, че консумацията му е по-ниска от 4200RPM модела, а е с $2 по-скъп само.
А, да, уточнение - всички горни въпроси се отнасят до ползването на Apacer-чето САМО на батерия, без външно захранване.
Благодаря на всички, които ще ме освятлят по горните въпроси :-) !!!
|
|