Автор: volokin
Дата: 28-07-04 16:11
masteral, не се смятам за голям майстор!!
Напротив, посредствен съм, също снимам за удоволсвие, все пак съм аматьор!!
Бедността не е никакво оправдание, ние все търсим да се оправдаваме, я с турци, я с руси, я с някой друг...
Между човека и животното има една основна разлика: когато на животното му се такова, то скача на първата (първия) срещнат себеподобен(на), когато на човека му се такова не скача на първия (та) срещнат(а) по улицата, т.е. човекът умее да се въздържа и полага усилия за това (за някой са по-големи, за други по-малки), а тези на които им е трудно, ги класифицира обществото като болни, т.е. непригодни напълно да живеят в това общество...
Същите разсъждения можеш да ги приложиш и в горния случай, т.е. полагай малко усилия при общуването с хората, това те доближава повече до човешката раса!!
masteral, тук нямам конкретно теб предвид, това е просто като призив, това е моето разбиране за общество.
Трябва да полагаме малко усилия да не се конфронтираме постоянно. Аз също псувам и ругая, но не и някой от форума... конфронтацията нека я оставим на по-елементарните...
Лек ден, по-малко работа и повече усилия и енергия в снимането и всичко по него ти желая!!!!
|
|