Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с xD card
Автор: МиТкО   
Дата:   04-04-06 14:06

Четеца е хама, картата е 256мБ MxD с марка олимпус, произведена от тошиба. Изобщо не я разпознава. С друга карта 128 мБ произведена от самсунг няма проблеми.
На някой да му се е случвало? И може ли да се оправи?

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с xD card
Автор: SLR   
Дата:   04-04-06 14:09

Имаше преди подобна тема и проблема беше именно във несъвместимоста на Нама рийдъра с някои карти.Ако ти се рови потърси с търсачката в архива[smilie7]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   04-04-06 14:44

Имам същия Хама четец(един синичък нали), и също карта xd 256 MB Olympus, made in Japan, май Тошиба беше, но не съм сигурен, и си я чете без проблеми. Някой път не я вижда като не е пъхната както трябва.

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   04-04-06 16:56

Сори, заблудил съм се.
Картата ми била xD 256 MB Olympus, made in KOREA by SAMSUNG [smilie8]

Автор: StoyanBozhkov   
Дата:   04-04-06 17:12

Взимай четеца, картата и отивай в магазина. Кажи: купих това, за да чете това, а то не може. Дайте ми друго?! Няма начин да не ти дадат, след като за Хама-та (и аз имам от сините) пише, че чете тия карти.

Ако проблемът беше в картата, тя нямаше да се чете и от апарата. Друг е въпросът, че е възможно точно този твой модел (версия) четец да има някакъв проблем с тия карти, с тази вместимост, с този производител. Но и това да е, няма да ти откажат да ти дадат друг четец, а ако нямат - да ти върнат парите. Това са добрите търговски практики, които (по мои наблюдения) фирмите в този бранш спазват. [beer]

Автор: митко   
Дата:   04-04-06 20:37

мерси за идеите. четеца е синичък, да. ако бяха мои, бих отишъл в магазина и бих им разказал играта (без да са виновни). Но четеца и картата са служебни, купувани по различно време от различни хора от различни магазини. Т.е., ще си свалям снимките през фотоапарата. [smilie2]

Автор: StoyanBozhkov   
Дата:   04-04-06 20:56

Тук не става дума някой да е виновен. Отиди и кажи, че не ти върши работа, сигурен съм, че ще ти влязат в положението.

първа  назад  1     всички  напред  последна